ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.4.12

Βαθύτατα φιλοσοφημένο!

Η αποδέσμευση από το Μνημόνιο εντός της επόμενης 4ετίας διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον βέβαια  καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία, είναι το ισχυρότερο από τα προεκλογικά όπλα που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς με την προκήρυξη των εκλογών.
Έτσι μεταφράζεται η επιμονή του Αντώνη Σαμαρά ότι οι πολίτες θα «πρέπει να δουν φως στο τούνελ» και να ξέρουν ότι «οι θυσίες του πιάνουν τόπο.» Ορισμένοι , εισηγούνται στον πρόεδρο της ΝΔ να μην δώσει τόσο σαφές χρονοδιάγραμμα για έξοδο από το μνημόνιο ώστε να μην είναι δεσμευμένος αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν ότι αφού αυτός είναι ο  απώτερος στόχος  του προγράμματος της ΝΔ θα πρέπει να ειπωθεί ανοιχτά στους πολίτες.

«Η έξοδος από το μνημόνιο θα γίνει το ταχύτερο δυνατόν , αυτός ειναι ο στόχος μας,» λένε συνομιλητές του προέδρου της ΝΔ και επιχειρηματολογούν υπέρ της αυτοδυναμίας με το σκεπτικό ότι αν ο Α. Σαμαράς έχει λυμένα χέρια ως πρωθυπουργός θα μπορέσει να πάρει  άμεσα  τολμηρές αποφάσεις  που θα διασφαλίζουν την επίτευξη των οικονομικών στόχων της χώρας, την μείωση των ελλειμμάτων και την μείωση του χρέους.

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ είναι έτοιμο σε όλες τις λεπτομέρειες του και σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει άμεσες, μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες δράσεις που είναι καταχωρημένες ανά μήνα και προβλέπει την επίτευξη κοστολογημένων  δημοσιονομικών αποτελεσμάτων  σε συνδυασμό με την υλοποίηση αναπτυξιακών στόχων.

Η λογική είναι ότι θα βγει η χώρα από το μνημόνιο, εφαρμόζοντας τις πολιτικές που προβλέπει και υλοποιώντας με επιτυχία της δεσμεύσεις, σε χρόνο συντομότερο από ότι θα μπορούσε να προβλέψει κανείς.  Η λέξη κλειδί είναι η «Ανάπτυξη» που θα αυξήσει την πίτα των εσόδων  και για να επιτευχθεί αυτό προβλέπονται συγκεκριμένες και συνδυασμένες ρυθμίσεις που θα επανεκκινήσουν την οικονομία και  θα τονώσουν την ρευστότητα.


briefingnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: