ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.12

ΤΩΡΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πλατεία Συντάγματος μεταξύ "αγανακτισμένων" και των ΜΑΤ !

Η ένταση έχει μεγαλώσει  , ο κόσμος διαδηλώνει με συνθήματα " το αίμα μιλάει εκδίκηση ζητάει" και η αστυνομία του κατοχικού καθεστώτος απαντά με ξύλο και φωτοβολίδες κρότου λάμψης!!

Αυτήν την στιγμή επικρατεί ηρεμία , ο κόσμος δηλώνει παρών και συνεχίζει την διαμαρτυρία και την απότιση φόρου τιμής στον "αυτόχειρα' απελπισμένο συνταξιούχο που άφησε την τελευταία του πνοή τις πρωινές ώρες στο Σύνταγμα δηλώνοντας άμεσα με την πράξη του την θυσία του στο όνομα της ανεξαρτησίας της χώρας και των πολιτών της

Δεν υπάρχουν σχόλια: