ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.12

Αλέξης Τσίπρας: ''Δε μπορείς να είσαι ισχυρός στη διαπραγμάτευση όταν σε έχουν στο χέρι με την κατάθεση Χριστοφοράκου''


Η θέση μας είναι στο ευρώ αλλά σε τελείως διαφορετικές σχέσεις στο ευρωπαϊκό σύστημα, δήλωσε από το στούντιο του Ρ9 ο Αλέξης Τσίπρας, αποδίδωντας στην υπόθεση Ζίμενς, στο ότι δεν υπήρξε διαπραγμάτευση - όπως είπε - για το μνημόνιο.

''Δε μπορείς να είσαι ισχυρός στη διαπραγμάτευση όταν σε έχουν στο χέρι με την κατάθεση Χριστοφοράκου'', δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε ειλημμένη την απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ, πριν από τις εκλογές του 2009 και είπε ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως οι εκλογές θα γίνουν και είναι πολλή μεγάλη ευκαιρία να δοθεί ένα μήνυμα ανατροπης που θα αλλάξει τη ζωή μας, ενώ απηύθυνε νέα πρόσκληση συνεργασίας στο ΚΚΕ και τη Δημοκρατικής Αριστερά.

''Είναι ένα ιστορικό κάλεσμα στο οποίο αδυνατώ να κατανοήσω γιατί δεν ανταποκρίνονται'', είπε ο κ. Τσίπρας, εκτιμώντας ότι μετά τις εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης θα πιεστεί πολύ από το πολιτικό σύστημα στο οποίο έκλεισε το μάτι, γιατί απλώς, δε βγαίνουν τα κουκιά.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει περιθώριο προεκλογικής συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

''Δε μπορούμε να προσεγγίσουμε το μεταναστευτικό με επικοινωνιακούς όρους όπως ο κ. Χρυσοχοϊδης. Προσπαθεί να δημαγωγήσει και το μόνο που καταφέρνει είναι να βάλει τους Ναζί στο κοινοβούλιο'', είπε ο Αλέξης Τσίπρας.
 
Δείτε το βίντεο μ΄ όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
Radio 9

Δεν υπάρχουν σχόλια: