ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.4.12

Τα δίνουν στους γερμανούς για να τα μετατρέψουν σε…. Άουσβιτς.. για… Έλληνες



Ξεπουλιούνται σε γερμανικό κολοσσό το «Σωτηρία» (που βρίσκεται μέσα σε 400 στρέμματα πευκοδάσους επί της λεωφόρου Μεσογείων) το ΚΑΤ (που διαθέτει 67 στρέμματα πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας). Έχει δρομολογηθεί το «Ερρίκος Ντυνάν» και ετοιμάζεται το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Επίθεση λοιπόν στα θεραπευτήρια «φιλέτα» της χώρας μας ετοιμάζει γερμανικός κολοσσός με... τις ευλογίες της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Η πρώτη «εισβολή» σχεδιάζεται σε ιδιωτικά νοσοκομεία και, όπως φαίνεται, ακολουθούν τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα που διαθέτουν τεράστια ακίνητη περιουσία και έχουν αφεθεί στην πλήρη απαξίωση. Τα πρώτα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι τα νοσοκομεία «Σωτηρία» (που βρίσκεται μέσα σε 400 στρέμματα πευκοδάσους επί της λεωφόρου Μεσογείων) και ΚΑΤ (που διαθέτει 67 στρέμματα πλησίον της λεωφόρου Κηφισίας),και κάνει κάτι… φούρνους ????
Η εταιρία που φέρεται να ενδιαφέρεται είναι ο γερμανικός όμιλος Asklepios Kliniken Gmbh, που σε πρώτη φάση έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες επαφές για την εξαγορά του «Ερρίκος Ντυνάν». Όπως φαίνεται όμως ξεκίνησαν να δρομολογούνται και οι διαδικασίες για το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πρόθεση του υπουργείου Υγείας είναι να πουληθεί το Ωνάσειο στον γερμανικό κολοσσό Asklepios. «Το πείραμα, ξεκινάει από τα θεραπευτήρια που είναι Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δίκαιου και θα προχωρήσει στα δημόσια νοσοκομεία» λένε άνθρωποι που γνωρίζουν εκ των έσω τον χώρο της Υγείας. «Οι Γερμανοί ενδιαφέρονται πολύ και για το “Σωτηρία” και το ΚΑΤ”» συμπληρώνουν οι ίδιες πήγες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ντυνάν» έως πρόσφατα δεν μπορούσε να πωληθεί διότι ήταν ίδρυμα κοινωφελούς σκοπού. Ομως με ρύθμιση που έφερε ο υπουργός Α. Λοβέρδος στη Βουλή και ψηφίστηκε τον Φεβρουάριο, τώρα πια μπορεί να ενοικιαστεί ή ακόμα και να πωληθεί από τους διαχειριστές του. Αυτό δεν ισχύει (προς το παρόν) για το Ωνάσειο, διότι είναι Κοινωφελές Ίδρυμα μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Ωστόσο, πηγές του νοσοκομείου θεωρούν ότι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την εξαγορά του, όπως ακριβώς έγινε με το «Ντυνάν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: