ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.4.12

Η σχέση των ψηφοφόρων με το σύνδρομο των κηφήνων

Η σχέση των ψηφοφόρων με το σύνδρομο των κηφήνων
Ως γνωστόν, οι κηφήνες συναγωνίζονται για το ποιός απ΄ αυτούς θα γονιμοποιήσει γρηγορότερα τη βασίλισσα, μολονότι αμέσως μετά χάνονται. Τα δίνουν όλα για λίγες στιγμές ηδονής και μετά σβήνουν...


Με το φτωχό μου το μυαλό συγκρίνω κηφήνες και ανθρώπους- έρμαια των πολιτικών παθών.
Πολίτες που στις επικείμενες εκλογές θα αποτολμήσουν τόσο ανερυθρίαστα να ψηφίσουν, "δαγκωτό", εκείνους που υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας με το στανιό.

Καί αυτοί δεν υφίσταται υποψία ηδονής, ούτε ίχνος προοπτικής, οι δούλοι της ψήφου θα σπεύσουν ασθμαίνοντες στις κάλπες, ώστε να στείλουν στην πρώτη γραμμή του κοινοβουλίου τους εκφραστές της καταισχύνης, τις «βασίλισσες» της πολιτικής νομενκλατούρας.

Θα ψηφίσουν σαν να μη γνωρίζουν εκ προοιμίου ότι χωρίς αλλαγή στην πολιτική ζωή, μοιραία θα επιστρέψουμε σε αποφράδα για τον τόπο εποχή. . . ΕΠΙΜΥΘΙΟ.

Μπορούν οι μη έχοντες συνειδητοποιήσει το μέγεθος της κρίσης ψηφοφόροι να συγκριθούν με τους κηφήνες;
Ασφαλώς, όχι αφού σε τούτη δω την πλάση τα έντομα εξυπηρετούν τη βιολογική νομοτέλεια. Αλήθεια αυτοί οι ψηφοφόροι σε τι αποσκοπούν;

Αχ σύγχρονε ραγιά τα ΄μαθες; Οδεύεις στη συμφορά, στην ατίμωση, στο θάνατο, στη λησμονιά...
ΕΧΕ ΓΕΙΑ. . .



ΚΑΤΣΑΡΑΣ Γ. ΓΙΑΝΝΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: