ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

ΠΡΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ¨" ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ : ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΠΑΠΟΥΛΙΑ" ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ: Ποιοί ψήφισαν τον Καρόλο Παπούλια με το Όρκο του 2005 για απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχία.



Από εσάς θέλουμε να το διαβάσετε και να το μελετήσετε, από 'δω και πέρα η κρίση σας και η επιλογή είναι δική σας.

Τέλος τα ψέμματα των δηθεν παρτιωτισμών των Βουλευτών που αντιστάθηκαν με τα  Μνημόνια εδώ και δύο χρόνια. Εμείς δεν ξεχνάμε το παρελθόν του κάθε πολιτικού τι ψήφισαν, τι δεν ψήφισαν και ποιοι είπαν πάρων.

Η Ορκομοσία του Προέδρου της Κατοχικής "Ελληνικής" Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια στις 12 Φεβρουαρίου 2005 σε ειδική Συνεδριάση της Βουλής.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, αναγγέλει με σαφέστατο τρόπο τη συρρίκνωση των εθνικών μας συνόρων. Επι της ουσίας, αναγγέλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Πατρίδα μας.:

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης». 
 

Στις 8 Φεβρουαρίου 2005 τον ψήφισαν 279 Βουλευτές της Βουλής και 17 "παρών", ορκίστηκε το όρκο της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατά της Εθνικής μας Κυριαρχία. 

Δεν χρειάζεται να σας παρουσιάσουμε τα ονόματα όλα των ψηφοφόρων όσοι έχουν ψηφίσει (ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ.) τα Μνημόνια και τα Μεσοπρόθεσμα, τους ξέρουμε και τους γνωρίζουμε.

Θα σας παρουσιάσουμε μόνο τα ονόματα που το παίζουν δήθεν πατριώτες και τάχα θυμήθηκαν την Πατρίδα μας, δυστυχώς έχουμε τα πρακτικά της Βουλής στις 8 Φεβρουαρίου 2005 με ονομαστική φανερή ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Καρόλου Παππούλια με τον όρκο που έδωσε υπερ της Νέας Τάξης και απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχία

Μετά από 5 χρόνια έγινε η επανεκλογή του Προέδρου Καρόλου Παπούλια στις 3 Φεβρουαρίου 2010 με ονομαστική φανερή ψηφοφορία, προσξέτε όμως εκείνη την χρονιά για 2η φόρα θητεία Προέδρου,δεν έδωσε όρκο για την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, πολύ απλά δεν χρειαζόνταν διότι δεν αλλάξε πρόσωπο Προέδρου κι εκείνοι που τον ψήφισαν πάλι και επίσης άλλοι για πρώτη φόρα ψήφισαν για εκλογή Προέδρου το 2010, δεν γνώριζαν τι είχε ορκιστεί το 2005; Δεν ήξεραν;

Εμείς οι Έλληνες δεν ξεχνάμε το παρελθόν του κάθε πολιτικού, δυστυχώς η λίστα μεγαλώνει.

Ας δούμε ποιοί και ποιες δήθεν παρτιώτες τάχα θυμήθηκαν την ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ, ψήφισαν υπέρ τον Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και επίσης συμφώνουν με το όρκο που είχε δώσει το 2005, σύμφώνα με τα πρακτικά της Βουλής των Ελλήνων 2005,σελ. 5292, και 2010,σελ.3095 την ψηφοφορία εκλογή Προέδρου Ελλληνικής Δημοκρατίας, ξεκινάμε:

Καμμένος Παναγιώτης (Πάνος) - Β' Αθήνων 
Σελ. 5292 (2005) και Σελ. 3096 (2010) 
Ίδρυσε το δήθεν παρτιωτικό κόμμα "Ανεξάρτητων Ελλήνων"

Δημαράς Ιωάννης - Β' Αθήνων 
Σελ. 5292 (2005) και Σελ. 3095 (2010) 
Ίδρυσε το δήθεν παρτιωτικό κόμμα "Παννεληνίο Άρμα Πολιτών" και έκανε ένωση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος - Νομός Ευβοιας
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες. 
Σελ. 5293 (2005) και Σελ. 3096 (2010)




Ζώης Χρήστος - Νομός Λαρίσης
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες 
Σελ. 5294 (2005) και Σελ. 3097 (2010)



Μελάς Παναγιώτης - Α' Πειραίως
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Κουντουρά Έλενα - Α' Αθηνών
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες. 

Μανώλης Ιωάννης - Νομός Αργολίδος
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.





Να μην ξεχνάμε και γνωρίζουμε πολύ καλά πως εκείνη την ημέρα που ανακοίνωνε το Προεδρείο της Βουλής ο κ.Χατζηδάκης για το όρκο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και κατά της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ήτανε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και κανείς τους δεν ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝ, δείτε το βίντεο: 

Η λίστα όμως δεν τελείωνει εδώ, συνεχίζεται για το 2010 που ψήφισαν για πρώτη φόρα για Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το θέμα είναι, δεν τα ήξεραν ψηφίζοντας πρώτη φόρα για Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τι ορκίστηκε το 2005 και ίσχυει μέχρι τώρα;;;
Πολύ απλά, δεν τους ενδιάφερε η Πατρίδα, μόνο και μόνο το μηναίο μίσθο του Βουλεύτη και τώρα ξαφνικά θυμήθηκαν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ξεκινάμε:

 
Ιατρίδη Τσαμπίκα (Μίκα) - Νομός Δωδεκανήσου
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σελ. 3096 (2010)







Μπακογιάννη Θεοδώρα (Ντόρα) - Α' Αθηνών
Διαγράφηκε απ' τη Ν.Δ., είπε "ΝΑΙ" στο 1ο μνημόνιο και ίδρυσε κόμμα "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ"

Σελ. 3095 (2010)

Γιαννάκης Μιχαήλ - Νομός Βοιωτίας
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σελ. 3096 (2010)






 
Γαληνός Σπυρίδων - Νομός Λέσβου
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σελ. 3097 (2010)


 
Σταμάτης Δημήτριος - Νομός Αιτωλοακαρνανίας
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σελ. 3096 (2010)




Κόλλια - Τσαρούχα Μαρία - Νόμος Σέρρων
Αποχώρησε απ' την Ν.Δ. και πήγε στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 Σελ. 3098 (2010)


   
Σακοράφα Σοφία - Β' Αθηνών
Διαγράφηκε απ' το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δήλωσε "ΠΑΡΩΝ" στο πρώτο μνημόνιο και πήγε με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Σελ. 3095 (2010)




Οικονόμου Βασίλειος - Νομού Αττικής
Διαγράφηκε απ' το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δήλωσε "ΠΑΡΩΝ" στο πρώτο μνημόνιο.
 Σελ. 3096 (2010)




Το 2006 το κόμμα του Καρατζεφέρη (ΛΑ.Ο.Σ.), στο κανάλι του "ΤΕΛΕΑΣΤΥ", δεν είχε μπει ακόμη στην Βουλή και μας ειδοποιούσε τότε τι κάνουν οι προδότες και τι μας έρχονται, μέχρι να καταφέρει το κόμμα τους να μπεί στην Βουλή για το χρυσό μηναίο μισθό Βουλευτή.

Έχουμε βίντεο μήνυμα - ειδοποίηση του Καρατζεφέρη το 2006 και μετά από 5 χρόνια η επιστολή του ΛΑ.Ο.Σ. στο Προδρείο της Βουλής. 

Βίντεο με μήνυμα του Καρατζεφέρη ως αρχηγός του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., απ' το δικό του "παρτιωτικό" κανάλι τηλεΑστυ έτος 2006:




Μπήκε στην Βουλή το 2007 κάποιοι πίστευαν ότι ήτανε ο "σωτήρας" τους ο Καρατζεφέρης και το 2010, ίδου η προσκυνημένη - επιστολή:


Τα συμπεράσματα δικά σας...

Το αποτέλεσμα, έχει το έξης:

Ψηφίζοντας το Προέδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας τον Καρόλο Παπουλια με το όρκο που είχε δώσει το 2005 για να περιοριστούν τα Εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας, σημαίνει ότι συμφωνούν οι ψηφιζοντες υπέρ μείωση Εθνικής μας Κυριαρχίας για να τα πράξει ως καθήκοντα του ο Προέδρος της Προδοτικής Ελληνικής Δημοκρατίας με υπογραφές "Ναι σε όλα" προς τους ξένους κατακτήτες και τοκογλύφους. 

Κάποιοι ψήφισαν και είπαν "Παρών", σαν να μας λένε "Νίπτω τας χείρας μου". Σε τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις, πρέπει να ψηφίζουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ, ξακάθαρες αποφάσεις και το "παρών" δεν είναι άποψη ή γνωμη και μη ξεκάθαρη απόφαση.

Είναι οι: Αλέκα Παπαρήγα (2010 και 2005), Αλέξης Τσίπρας (2010) και Φώτης Κουβέλης (2010 και 2005)
Δυστυχως: Οι Κ.Κ.Ε., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κοροϊδεύουν τον κόσμο. Μόνο 30 υπογραφές βουλευτών, αρκούν να προχωρήσει η μήνυση (σύμφωνα με το Σύνταγμα Άρθρου 86, παρ.3), περί εσχάτης προδοσίας και να πέσει η Κατοχική Κυβέρνηση, γιατί δεν το έκαναν απ' το πρώτο μνημόνιο; 

Κανένας απ' την Βουλή είπε "ΟΧΙ" η πιο ξεκάθαρη παρτιωτική απάντηση απέναντι στο όρκο του Προέδρου Καρόλου Παπούλια υπέρ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και μείωση της Εθνικής μας Κυριαρχία.


Εμείς θέλουμε ξεκάθαρους Έλληνες.
Τώρα με εκείνους στην Βουλή που έχουμε, τους δοκιμάσαμε και δεν μας εξυπηρετούν πλέον.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας κατά της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη και την Ηλεκτρονική Παγκοσμία Διακυβέρνηση, που είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πράγματων.

Η κρίση σας και η επιλογή είναι δική σας για τις 6 Μαΐου.

Εμείς επιμένουμε όπως αναφέρει το έντυπο μας:

"Στην κατοχή, οι Γερμανοί διόρισαν κυβερνήσεις και ο Λαός τις φώναζε δοσίλογες...
Σήμερα, αυτούς που μας ζητούν τη ψήφο μας για να διοριστούν υπάλληλοι της Νέας Τάξης, πως πρέπει να τους φωνάζουμε..."Έλληνες Youtubers

Δεν υπάρχουν σχόλια: