ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.12

Το θλιβερό σαράβαλο του ΠΑΣΟΚ Σημίτη υπάρχει ακόμα. Απόσυρση τώρα και για πάντα !....


[Το στηρίζουν οι συντεχνίες του Δημόσιου τομέα.]
 
Έσκασε μύτη ο "Αρχιερέας" μέσα στις εκλογές....κι' ο Βενιζέλος "αφελώς",  νομίζει ότι "κρατάει" το "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ !
 
Ευάγγελε, είσαι ο τελευταίος τροχός  στην "πράσινη σακαράκα",  άλλες σκοτεινές δυνάμεις -όπως πάντα-   κρύβονται στα "σκουριασμένα γρανάζια"  και  "συνθλίβουν" τους πολίτες,  "ροκανίζοντας" ότι ακόμα απέμεινε στην έρμη την Χώρα μας.
Την πάτησες φίλε, εκμεταλλεύτηκαν την "βαβούρα" σου για πολιτική ανέλιξη, σε χρησιμοποίησαν κανονικά -αν είχες "αγαθές" προθέσεις- και τώρα σε πάνε στα αζήτητα.... στον "παλιατζή" της ιστορίας.
Έτσι μαζί με σένα, μας παίρνει ο διάολος  -και μας "σηκώνει"-  κι' εμάς το λαό.
 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ.
 
Η Ελλάδα πράγματι πυροδότησε την κρίση στην ευρωζώνη, δεν ήταν όμως η αιτία της, υποστηρίζουν σε άρθρο τους στην Guardian ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο οικονομολόγος και καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Στουρνάρας. Όπως τονίζουν, η αιτία της κρίσης βρίσκεται στο γεγονός ότι η ευρωζώνη είναι μια πλήρης νομισματική ένωση, αλλά μια ατελής οικονομική και δημοσιονομική ένωση κρατών-μελών με διαφορετικές δομές. [Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: