ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

ΡΕ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΑΡΡΩΣΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ TΟΥ ΜΠΕΝΥ!



ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ! ΟΜΩΣ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ... LAMIAREPORT.GR

<<Να τον χαιρετήσω ήθελα ρε παιδιά...Αφήνετε να τον χαιρετούν όλα τα λαμόγια και όχι εγώ...>>, φώναζε η κυρία της φωτογραφίας !

Συνέβη χθες κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Λαμία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μόλις είχε μπει στην αίθουσα και είχε καθίσει στην πρώτη σειρά περιμένοντας να τον προσφωνήσουν και να τον καλέσουν στο βήμα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του σφίξουν το χέρι. Οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς είχαν κάνει όμως γύρω του ένα κλοιό, για ευνόητους λόγους και ήταν δύσκολο κανείς να τον πλησιάσει. Η κυρία της φωτογραφίας στην προσπάθειά της να πλησιάσει και να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έκανε ίσως την παραπάνω κίνηση χωρίς να μπορεί να φανταστεί την εξέλιξη...Οι άνθρωποι του προέδρου την άρπαξαν και την έβγαλαν σηκωτή από την αίθουσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε. Το μόνο που πρόλαβε να πει η σοκαρισμένη γυναίκα, από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, είναι: <<Να τον χαιρετήσω ήθελα ρε παιδιά...που με πάτε..Αφήνετε όλα τα λαμόγια να τον χαιρετούν και δεν αφήνετε εμένα????>> Δείτε φώτο από την στιγμή της "εξόδου".

Μετά βέβαια δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και όλα καλά....

Εδώ ταιριάζει γάντι, ότι "όποιος καεί από το κουρκούτι φυσάει και το γιαούρτι..."

Είναι περιττό να σας πούμε βέβαια ότι χθες στην πλατεία Διακου οι αστυνομικοί ήταν σχεδόν όσοι και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ...Και δεν μιλάμε μόνο για τους ένστολους, αλλά και για
τους μυστικούς ή αλλιώς την "ειδική ομάδα αντιμετώπισης γιαουρτοριχτών".

Τέλος δεν έλειψαν και οι παρουσίες, των οπαδών εκείνων που είναι 100% σίγουροι για την νίκη και την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές...όπως ο κύριος της φωτογραφίας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: