ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

Παρθένες πολιτικοί


(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ)

Την γκαντεμιά μου μέσα. Τόσα χρόνια διατηρώ τραπεζικό λογαριασμό και ούτε μια φορά δεν έγινε ένα λάθος να γεμίσει με καμιά εκατοσταριά εκατομμύρια.

Ενώ στους λογαριασμούς του Άκη έγιναν τέτοια λάθη.

Αλλά ανθρώπινο είναι. Πας το βιβλιάριο της τράπεζας για μια ενημέρωση. Ε! δεν είναι δύσκολο ο υπάλληλος να πατήσει κατά λάθος ένα πλήκτρο, το 3 ας πούμε και μετά αφηρημένος να αφήσει το δάκτυλο του στο μηδέν και να πατηθεί έξι εφτά φορές. Και να βάλει ο διάολος το ποδάρι του και αυτό το νούμερο να πιστωθεί ως κατάθεση. Καθημερινό φαινόμενο και απόλυτα ανθρώπινο…

Όλοι οι πολίτες της χώρας έλεγαν χρόνια τώρα να μπει ένας πολιτικός στην φυλακή. Και τώρα που, έστω, προφυλακίστηκε ο ωραίος Άκης δεν ικανοποιούνται.

Αχάριστος λαός. Δεν χορταίνει με τίποτα… όσο κουτόχορτο και να του δίνεις. Άκου να θεωρούν ότι επίτηδες, για να το παίξουν καθαροί οι υπόλοιποι, έβαλαν τον Τσοχατζό μέσα…

Μην δούμε άνθρωπο να προκόβει και αμέσως να τον κατηγορήσουμε… για κάποια κωλόσπιτα και μερικά εκατομμύρια που βρέθηκαν στους τραπεζικούς του λογαριασμούς.

Εντάξει, το πολιτικό σύστημα είναι πλέον καθαρό και αξιόπιστο. Έβαλαν τον Άκη να αντικαταστήσει στο κελί τον Εφραίμ.

Για άλλη μια φορά έγινε ξεκάθαρο ότι έχουμε πρόβλημα χωρητικότητας στις φυλακές. Αφού για να χωρέσει ο Άκης έβγαλαν τον Εφραίμ.

Οπότε ο Άκης μπορεί


να ελπίζει ότι σύντομα θα βγει από την φυλακή. Όλο και κάποιος άλλος θα πρέπει να πάρει την θέση του.

Ο Άκης όσο ήταν υπουργός έτρωγε τα λεφτά μας από μόνος του. Τώρα, στην φυλακή, τον ταΐζουμε εμείς. Πάλι δηλαδή εις βάρος μας ζει…

Θέλεις να απολαύσεις απεριόριστο χρόνο; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Θα σε στείλουν στην ανεργία. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να γνωρίσεις την εμπειρία να ζήσεις σε χαρτόκουτο; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Κάθε πολίτης και μια κούτα. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να συμμετέχεις στην σωτηρία των τραπεζών προσφέροντας όλο σου το μισθό ή όλη σου την σύνταξη; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα.  Θα υπάρχει μια κλίμακα φορολόγησης με 100% επί του εισοδήματος. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να απεγκλωβιστείς από την παγίδα της χρηματικής ανταμοιβής για την εργασία. Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Εργασία χωρίς μισθό γιατί η μισθωτή εργασία είναι σκλαβιά. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να επιβεβαιώσεις ότι ο Θεός είναι μεγάλος; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Η θεραπεία των ασθενειών θα γίνεται χωρίς φάρμακα, γιατρούς και νοσοκομεία. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θέλεις να μπορείς να χαζεύεις βιτρίνες χωρίς να μπαίνεις σε πειρασμό αγοράς; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Θα βάλουμε λουκέτο σε χιλιάδες καταστήματα οπότε οι βιτρίνες θα είναι άδειες. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Θεωρείς ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή; Ψήφισε μνημονιακά κόμματα. Μέσω πλειστηριασμών θα πάρουν οι τράπεζες όλη την ακίνητη ιδιοκτησία ώστε να μην νιώθετε κλέφτες. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Και δυστυχώς, για πρώτη φορά, αυτά τα κόμματα θα τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους…

Το θέμα δεν είναι οι προβλέψεις, αλλά να ψηφίσουμε έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να κάνει πέντε βήματα παρακάτω, είπε ο Παπακωνσταντίνου. Σαφέστατος.

Προφανώς η χώρα έχει και άλλα περιθώρια προς τα κάτω. Και η Νεαπασοκοκρατία μπορεί να τα καταφέρει. Μέχρι το οριστικό τέλος μας.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης θέλει καθαρή εντολή. Οπότε αγαπητέ ψηφοφόρε αν η εντολή σας έχει λερωθεί παρακαλώ να πάρετε το σφουγγάρι και να την καθαρίσετε…

Τι θέλετε τώρα; Να πάρει καμιά βρώμικη εντολή και να λερώσει τα χέρια του;

Πλύνε την εντολή σου στο πλυντήριο της βουλής με το απορρυπαντικό που έχει μπλε και πράσινους κόκκους και μια ιδέα από μαυροτζαφέρεια πιρουέτα.

Μετά την καθαρή εντολή έχουμε και το καθαρό κόμμα της Νέας Πολιτικής Άνοιξης. Με δομημένους υποψήφιους και παραπλανημένους τέως υπουργούς.

Δηλαδή ο Τσιτουρίδης των δομημένων, ο Μπασιάκος και ο Δούκας του Βατοπεδίου πριν δυο χρόνια θα βρώμαγαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με την παρουσία τους ενώ τώρα θα είναι ασορτί με την καθαρή εντολή…

Γιατί ο Αντωνάκης ο Σφουγγαράκης επιμένει ότι μόνο με αυτοδυναμία θα κυβερνήσει; Γιατί θέλει από την πρώτη μέρα της συγκυβέρνησης να κάνει την πρώτη εντυπωσιακή κωλοτούμπα, συγκυβερνώντας με το ΠΑΣΟΚ.

Κάτι σαν προθέρμανση για το υπόλοιπο πρόγραμμα κωλοτούμπας.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος υπόσχεται ότι μετά τις εκλογές θα στηρίξει τους πιο αδύναμους.

Έτσι εξηγείται γιατί μείωνε συνεχώς τους  μισθούς και τις συντάξεις και μας τάραξε στην φορολόγηση. Ήθελε να μας κάνει αδύναμους για να μπορέσει να μας δείξει το σοσιαλιστικό του πρόσωπο.

Αν είχαμε λεφτά πως θα μπορούσε να μας στηρίξει ο Μπένι;

Ο Μπένι η παρθένα μας είπε ότι το ελληνικό κράτος από την δημιουργία του κτίστηκε λάθος.

Αλλά, που θα πάει, θα γίνει κάποτε το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση και τότε θα δείτε… παράδεισος θα είναι η Ελλάδα. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: