ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.12

Διαβάστε τι μπορεί να πάθετε αν αντιμιλήσετε στον… μπαγλαμά τον Πρωτόπαπα


Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν γυναίκα που καθόταν σε καφετέρια με φίλη της δέχθηκε την επίσκεψη του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση στη συγκεκριμένη καφετέρια με τοπικά στελέχη. Όταν ο πρώην υπουργός πήγε να τη χαιρετήσει ακολούθησε όπως γράφει η εφημερίδα «Δημοκρατία» ο εξής διάλογος:
-είναι απόλυτο θράσος να θέλετε να με χαιρετήσετε. Ούτε να σας βλέπω δεν θέλω.
-πως μου μιλάς έτσι, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; (απάντησε ο κ. Πρωτόπαπας)
-ένας συνδικαλισταράς που τα πούλησε όλα για να γίνει βουλευτής. Και μόνο που σας βλέπω αηδιάζω.
Το περιστατικό, όπως γράφει η «Δημοκρατία» δεν έληξε εκεί όταν απομακρύνθηκε ο πρώην υπουργός, η κυρία δέχθηκε την «επίσκεψη» δύο ανδρών από την ασφάλεια του κ. Πρωτόπαπα που της ζητούσαν τα στοιχεία και το κινητό της τηλέφωνο, επειδή είχαν την υποψία ότι είχε βιντεοσκοπήσει την αντιπαράθεσή τους. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε και αρνήθηκε να τους δώσει το τηλέφωνό της με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί περιπολικό και να οδηγηθεί στο τμήμα.
Εκεί παρέμεινε περίπου τρεις ώρες επειδή της είπαν ότι ο κ. Πρωτόπαπας θα της υποβάλει μήνυση.
Η ίδια σε ανάρτηση στο facebook, αναφέρεται στο περιστατικό και επιτίθεται στον κ. Πρωτόπαπα.
Αντιγράφω τον ορισμό από την Βίκι.
lèse-majesté (fr) θηλυκό
εναντίον του βασιλιά
εναντίον κάποιου σοβαρού προσώπου
Δεν θα ρωτήσω τον ΥΠΔΙΚ αφού πρόσκειται στο κόμμα που με απατηλές υποσχέσεις εξαπάτησε το εκλογικό σώμα για να υφαρπάξει την ψήφο του. Άλλωστε αν κρίνω από αλληλογραφία μας είναι σχεδόν αναρμόδιος για τα πάντα, ακόμα και για θέματα που σύμφωνα με το γραφείο του νομικού συμβούλου του ίδιου υπουργείου έχει αρμοδιότητα.
Δεν θα ρωτήσω ούτε την εισαγγελία πρωτοδικών που σε πρόσφατο τηλέφωνο ζητώντας την επέμβαση της δικαιοσύνης για διοικητική ρύθμιση προβλήματος, μου αποκρίθηκε να ρωτήσω δικηγόρο δηλ. να πληρώσω για να έχω πρόσβαση στην δικαιοσύνη.
Περιορίζει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του πολίτη για δικαστική προστασία (20§1 Συντ.) Αντί άλλου σχολίου παραθέτω την άποψη ενός ειδικού.
[...Η πρόσβαση στη Δικαιοσύνη και η ανάγκη του καθενός να προστατεύσει τα έννομα συμφέροντά του, είναι ύψιστο κοινωνικό αγαθό, που προστατεύεται μάλιστα και από το Ελληνικό Σύνταγμα, ωστόσο με τα συνεχή φοροεισπρακτικά μέτρα, τείνει να περιοριστεί σε λίγους-οικονομικά ισχυρούς, σε μια εποχή μάλιστα που η Χώρα μαστίζεται από την Ύφεση και την ανεργία !! ...]
Πηγή
Ούτε θα ζητήσω από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ να λάβει θέση. Οι άνθρωποι έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι βρίσκονται εκεί όχι για την τήρηση του νόμου και της τάξης αλλά για την προστασία των κυβερνώντων και εναντίον των Ελλήνων ήτοι πραιτωριανή πασοκοσκυλαία.
Επειδή όμως αυτό μου φαίνεται σε πρώτη φάση μια κραυγαλέα κατάχρηση εξουσίας κλπ. κλπ. τόσο από τον κύριο (σικ) υπουργό όσο και από τους σμπίρους του ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει κάτι να μας πει;
Μήπως, λέω μήπως πρέπει να στείλει ένα μήνυμα στον κύριο (σικ) υπουργό και τους παρατρεχαμένους του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: