ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.4.12

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…!!!



Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος.
Όλοι τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μια «αντιπαράθεση» των δύο πολιτικών στο θέμα της εγκατάστασης των λαθρομεταναστών στο ΜΕΝΙΔΙ πράγμα το οποίο δίνει την εικόνα ότι οι δύο πολιτικοί βρίσκονται στα μαχαίρια…
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα που στην ουσία αποδεικνύει ότι παίζεται ένα θέατρο καλοστημένo σε βάρος του Ελληνικού λαού;

Το σύστημα του δικομματισμού έχει επιλέξει τον κ. ΒΟΡΙΔΗ και στην επόμενη κυβέρνηση και αυτό θεωρείται πέρα από βέβαιο, για να γίνει όμως αυτό απαιτείται η εκλογή του  με το νέο του κόμμα την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ο κ. ΒΟΡΙΔΗΣ που "φαινομενικά" δεν επιτρέπει την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην εκλογική του περιοχή, τουλάχιστον σε προεκλογική περίοδο, ανεβαίνει στην εκτίμηση των ψηφοφόρων της περιοχής και επιδιώκει να παρουσιάζεται σαν αντιμνημονιακός μέσα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με σκοπό την εξαπάτηση των «ελαφρών» ψηφοφόρων για να εξασφαλίσει την εκλογή του.
Από την άλλη ο εξυπνότατος κύριος ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ προσπαθεί αφ, ενός μεν να πείσει τους Ευρωπαίους ότι θα εφαρμόσει το « ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2» ,ώστε να εξασφαλίσει μερικά εκατομμύρια ευρώ για την εγκατάσταση  των λαθρομεταναστών, από την άλλη με την ταχτοποίηση των λαθρομεταναστών, θα τύχει της στήριξης τους στη Β ΑΘΗΝΑΣ που υπολογίζεται ότι θα ψηφίσουν περίπου 120.000…!!!
Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού  ο οποίος νομίζει ότι οι δύο υπουργοί είναι στα μαχαίρια ενώ στην ουσία παίζεται ένα καλοστημένο θέατρο…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: