ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.12

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι ... επιβεβλημένη

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας και βλέποντας το προεκλογικό σποτ του κ. Βενιζέλου κάθε “νοήμων” Έλληνας πολίτης το λιγότερο που μπορεί να νιώσει είναι ... οργή!
Ναι οργή για τον κατά εξακολούθηση ψεύτη ο οποίος έχει το θράσος και ζητά να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας το κόμμα του αλλά και τον ίδιο, για όλα αυτά που έκαναν ή δεν έκανα τα τελευταία 37 χρόνια.
Βλέποντας λοιπόν τον κ. Βενιζέλο στο συγκεκριμένο σποτάκι παρατηρούμε ότι κοιτάει την κάμερα πλάγια αποφεύγοντας εμφανώς να δει τον θεατή κατάματα λες και ... ντρέπεται για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του αλλά και για όσα “ψεύτικα” υπόσχεται για την επόμενη μέρα. (αν εκλεγεί).
Μάλιστα τολμά και καυχιέται ότι πέτυχε το περίφημο κούρεμα του χρέους αλλά δεν μας λέει ότι αυτό έγινε προς όφελος των τραπεζών και εις βάρος των μικροκαταθετών ομολογιούχων οι οποίοι (δυστυχώς για αυτούς) δεν είχαν “εσωτερική” πληροφόρηση για να βγάλουν τα λεφτά τους έξω στην Ελβετία κ.α!
Για να δείτε το μέγεθος της απάτης που έγινε με την παρότρυνση της επίσημης πολιτείας (που μίλαγε για την περίφημη εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου) άκουσα αρκετούς από τους εξαπατημένους συμπολίτες μας σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή να αναφέρουν πως τα ποσά που εμπιστεύτηκαν σε μετοχές του δημοσίου κουρευτήκαν (κοινώς τους τα έκλεψαν)  κατά 60 και 70% του αρχικού ποσού τους δηλ. αν πούμε ότι κάποιος είχε 100.000 € σε ομόλογα τώρα του αναλογούν 30 με 40.000 τα οποία μάλιστα θα πάρει το ….. 2042!!!!!!!!  
Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι επιβεβλημένη (ξεκινώντας από την ψήφο μας την 6η Μαίου) σε όλους αυτούς που μετά από όλα αυτά έχουν τον  πολιτικό “παχυδερμισμό” να μιλούν και να υπόσχονται … χωρίς να τολμούν να μας κοιτούν στα μάτια!!!