ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.4.12

«Ρέστοι» έμειναν στον ΔΟΛ!


«Ρέστοι» έμειναν στον ΔΟΛ!


Γράφει ο… Press@κιας (κατά κόσμον Νίκος Μποζιονέλος)
E-mail:
presssakias@gmail.com
Αλλάζουν ξανά οι μετοχικές και διοικητικές ισορροπίες στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη καθώς στη γενική συνέλευση ανακοινώθηκε η αποχώρηση της οικογένειας Ρέστη από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Κάτι που πάντως αναμενόταν, όπως είχε αναφέρει η στήλη ενώ δεν φαίνεται να προχωρά η είσοδος του Πάνου Γερμανού στο ΔΟΛ λόγω της αποχώρησης του Βίκτωρα Ρέστη.
Ως εκ τούτου, το ΔΣ του ΔΟΛ μειώνεται από 14 σε 12 μέλη και εκτός τίθενται οι Βίκτωρ Ρέστη και η Καίτη Ρέστη. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης αλλά και βασικός μέτοχος με 25,156% δεσμεύτηκε πως θα ασκήσει πλήρως τα δικαιώματά του, ενώ θα συμμετάσχει και στη διαδικασία των προεγγραφών.
Τα μέλη του νέου ΔΣ είναι: Σταύρος Ψυχάρης, Παναγιώτης Ψυχάρης, Στάθης Ευσταθιάδης, Γιάννης Καρτάλης, Νίκος Κορίτσας, Ιωάννης Μάνος, Στέργιος Νέζης, Ιωάννης Παράσχης, Νίκος Πεφάνης, Νίκος Πιμπλής, Αντώνης Τριφύλλης και Χριστίνα Τσούτσουρα – Ψυχάρη.
Η γενική συνέλευση του ΔΟΛ αποφάσισε τον συμψηφισμό των ζημιών με το μετοχικό κεφάλαιο ώστε να καθαρίσει ο ισολογισμός και να γίνει πλέον εφικτή η είσοδος στρατηγικού επενδυτή. Η διαγραφή όμως των ζημιών συνεπάγεται reverse split και μείωση της ονομαστικής αξίας μετά. πράγμα που σημαίνει μεγάλες απώλειες για τους μικρομετόχους, των οποίων οι επενδύσεις πάνε χαμένες, κυριολεκτικά.
Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 7,5 εκατ. ευρώ. Θα προηγηθεί reverse split από 0,55 ευρώ σε 4,40 ευρώ, ώστε ο αριθμός των μετοχών από 83.000.000 να περιοριστεί σε 10.375.000 και κατόπιν η μείωση της ονομαστικής τιμής από 4,40 ευρώ σε 0,30 ευρώ για να συμψηφιστούν ζημίες 42,5 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: