ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.6.12

Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΝΑ ΓΕΥΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΣΕ "ΕΝΑ" 
  Η νέα Κυβέρνηση του Σαμαρά, με τον Βενιζέλο στα μετόπισθεν και τον Κουβέλη ως «τσόντα», για αριστερή πιστοποίηση κατISO του Μνημονίου, θα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο του Αντώνη Σαμαρά όσο και του Βαγγέλη Βενιζέλου και των κομμάτων τους. Θα είναι βραχύβια, διότι ο Αντώνης Σαμαράς, θα κάνει αμέσως μετά το σχηματισμό της Κυβέρνησης, την πρώτη κολοτούμπα του ως Πρωθυπουργός, και θα ενισχύσει το μνημόνιο με νέους φόρους ενώ το μεγάλο δράμα του θα είναι στα Εθνικά μας θέματα!

Κάπου εκεί, ελπίζω με μικρό κόστος για την χώρα, θα έρθει η ώρα του Τσίπρα και του Καμμένου!

Ως τότε, οι 1.825.609 της ΝΔ και οι 755.832 του ΠΑΣΟΚ, οι 2,581,441 Ελληνες που εχτές εκτέλεσαν το ύψιστο … καθήκον τους θα καταλάβουν σύντομα ότι ψήφισαν υπέρ νέων φόρων, υπέρ νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις ! Και να είστε σίγουροι ότι θα αναζητήσουν πολλές φορές άλλοθι, σε τρίτα πρόσωπα, γιατί με την ψήφο τους, καταδίκασαν το μέλλον των παιδιών τους!


φωτο Γρεκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: