ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.6.12

Καμμένος: Ρώτησα τον κ. Σαμαρά εάν εγγυάται πως δε θα πτωχεύσουμε εντός Μνημονίου

Άκαρπη, όπως άλλωστε αναμενόταν, ήταν η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με...
 
Καμμένος: Ρώτησα τον κ. Σαμαρά εάν εγγυάται πως δε θα πτωχεύσουμε εντός Μνημονίου
τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που έγινε απόψε στη Βουλή, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ για τον σχηματισμό κυβέρνησης..


Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του στη συνέχεια, είπε ότι διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε κοινός τόπος, και πρόσθεσε ότι ζήτησε τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης χωρίς τον κ. Σαμαρά επικεφαλής, κάτι που ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αποδέχθηκε, καθώς και την καταγγελία του Μνημονίου, ή την επαναδιαπραγμάτευσή του με συγκεκριμένους όρους.

«Συζητήσαμε για την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης, θέσαμε την πιθανότητα οικουμενικής κυβέρνησης με πρόσωπο κοινή αποδοχής. Ο κ. Σαμαράς δεν δέχθηκε, και εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο ίδιος επικεφαλής» είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πρόσθεσε ότι συζητήθηκε η πιθανότητα καταγγελίας του Μνημονίου ή η επαναδιαπραγμάτευσή του σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση σε ζητήματα όπως η προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους πιστωτές και το θέμα του αγγλικού δικαίου, και ζήτησε να μάθει εάν η επαναδιαπραγμάτευση που προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ θα αφορά τους μισθούς, τις απολύσεις, τον Τειρεσία. Κατά τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα συζητήσει αυτά τα θέματα και θα δει τι μπορεί να πετύχει.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε επίσης την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την τιμωρία «για όσους οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση» και, όπως είπε, ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο.

«Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος και δεν μπορούν να συμμετέχουμε», είπε ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι το κόμμα του από την αντιπολίτευση θα στηρίξει νόμους, και θα υπερψηφίσει νομοσχέδια με τα οποία συμφωνεί.

«Σε αντίθετη περίπτωση θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση εάν συνεχιστεί η πολιτική που οδηγεί σε εσωτερική πτώχευση», είπε ο κ. Καμμένος και κατέληξε λέγοντας ότι ρώτησε τον κ. Σαμαρά εάν εγγυάται ότι δεν υπάρχει περίπτωση πτώχευσης της χώρας μας εντός του Μνημονίου, κάτι που, όπως υποστήριξε, δεν εγγυήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιτελέσουν τον ρόλο που τους ανέθεσε ο λαός στο κοινοβούλιο», είπε, τέλος, ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: