ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! 
 Ο αγώνας που δίνει μεθαύριο η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην αντίστοιχη της Γερμανίας, όσο και αν είναι αθλητικός, δεν παύει να έχει έντονα πολιτικό χαρακτήρα.Ειδικά αυτη η αναμέτρηση , έχει στοιχεία που ξεφεύγουν από την ποδοσφαιρική τους ορολογία, με συνέπεια η αναμέτρηση Ελλάδος-Γερμανίας να αποκτά πανεθνικό χαρακτήρα. 
 Οι χλευασμοί των Γερμανών σε βάρος της εθνικής μας ποδοσφαιρικής ομάδος, του Καραγκούνη και ο περιπαικτικός σχολιασμός που επιφυλάσσουν από τηλεοράσεως στους Έλληνες φιλάθλους, λέγοντας ότι "οι Έλληνες φίλαθλοι το διασκεδάζουν αντί να βρίσκονται στη χώρα τους" (εννοούν προφανώς ότι οι Έλληνες τεμπελιάζουμε αντί να δουλεύουμε), δίνουν το νόημα που αποκτά η ποδοσφαιρική σύγκρουση Ελλάδος-Γερμανίας.
Δεν συγκρούεται απλά η ποδοσφαιρική ομάδα της Γερμανίας με την εθνική μας ομάδα. Συγκρούονται δύο κόσμοι, δύο πολιτισμοί. Ο ελληνικός πολιτισμός που έχει δώσει τα φώτα του σε όλο τον κόσμο και ο γερμανικός πολιτισμός ο οποίος έχει τις ρίζες του στους Ούννους, τους Γότθους, Βησιγότθους, Βάνδαλους κ.λ.π. 
Οι Γερμανοί οι οποίοι έχουν προκαλέσει δύο παγκόσμιους πολέμους και έχουν σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους, σήμερα δημιουργούν ανθρωπιστική καταστροφή μέσω του ευρώ και της ευρωζώνης. Η χώρα μας, αποτελεί στα χέρια των Γερμανών το πειραματόζωο επί του οποίου εφαρμόζουν την καταστροφική τους πολιτική. Οι Γερμανοί ευθύνονται για τις 2500 αυτοκτονίες και έρχονται στην χώρα μας ως κατακτητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ως χαραμοφάηδες, κλέφτες, απατεώνες που θα πρέπει να τιμωρηθούν και να φτωχοποιηθούν! 
Ο διασυρμός που επιφυλάσσουν στη χώρα μας και σε κάθε Έλληνα, γίνεται δημοσίως: Μας διαπομπεύουν δημοσίως, προτάσσοντας φτιαχτά, ψευδή επιχειρήματα, δομημένα πάνω στο λερωμένο και ποτισμένο με μίζες-απάτες χρήμα τους. 
Οι Έλληνες, όσο και αν η αναμέτρηση μοιάζει πολύ δύσκολη, όσο και αν είναι βέβαιον ότι θα αντιμετωπίσουμε εχθρική διαιτησία, καλούμαστε να υπερβάλλουμε και να δείξουμε στους Γερμαναράδες ότι η φυλή μας είναι αυτή που μάχεται μέχρις εσχάτων και ξέρει να κερδίζει. 
Ας δείξουμελοιπόν στους Γερμανούς ποιοι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ!