ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.6.12

Επιτέλους

Aπο τα 1978 τους θυμάμαι να σαμποτάρουν οιαδήποτε κινηματική κατάσταση..οπως τις καταλήψεις για τον ν.815 ,οπου πολλές σχολές τους αγοήσαμε…

Απο τα 1978 τους θυμάμαι κρυμένους στα γραφεία να βάζουν τρικλοποδιές σε νεολαια και Κομμα..

Απο τα 1978 και μετά τους θυμαμαι τους οπαδούς του Τσαουσέσκου (Ομάδα Κυρκου ετσι μην ξεχνιομαστε)νά παραβιάζουν καθε εννοια δημοκρατιας στο Κομμα και στην Νεολαια και ως δεξιοσταλινικοί νά χρησιμοποιούν τους μηχανισμούς για να απομονώνουν κόσμο ..

Τους θυμάμαι να λοιδωρούν ολους εμάς της Σπουδαζουσας τοτε στον Μιλωνα με τον σταλινικοτερο τρόπο ,επειδη δεν ειχαν εκλεγει αντιπρόσωποι στο συνέδριο αποχωρησης του Μπαμπη του Δρακοπουλου και έβαζαν γέρους ανθρώπους να μας αποδοκιμάζουν..

Τους θυμάμαι να εξοντώνουν τον Μπανιά..

Τους θυμάμαι να δημιουργουν την ΕΑΡ αφηνοντας ολο το εργατικο –λαϊκο κινημα στην ακρη….

Και ποσα ακομα...

Ποσοι απο εμάς σηκωθηκαμε και φυγαμε αηδιασμενοι απο την ομαδα Κυρκου και τα τσιράκια της,που τα περισσοτερα απο αυτά μετά εγιναν ειτε γλύφτες του Σημιτη,ειτε έμειναν στον ΣΥΝ για να τον προβοκάρουν...?

Πάμπολλοι απο την γενιά του 815 επιστρέψαμε οταν ξεβρωμισε ο χώρος απο τους Κουβέληδες που εφτιαξαν την ΔΗΜΑΡ μαζι με τα Σημιτικά μορμολυκια ..

Απο τοτε ο ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε πορεια προς τα εμπρός και αυτοι οι τσάτσοι εγιναν κολλαούζοι της δεξιάς και κολλητοι του Βοριδη..

Ναναι καλά οι νεοτεροι συντροφοι που αντεξαν,αλλα και παλιότεροι που παλεψαν με συνέπεια, εκει που εμεις δεν αντέξαμε και στο τέλος τους εστειλαν στον αγύριστο...

Ξαναβρεθηκαμε πολλοί μαζί πριν δυό χρονια στην ανοδική πορεια του ΣΥΡΙΖΑ..

Οσα συμβαίνουν σημερα αποτελούν δικαιωση αυτών που αντεξαν τα 0.8% του 1981 και την καμαριλα των ''Κυρκων και τών παιδιών του'',αλλα και αυτών που δεν ειχαν, οταν επέστρεψαν, καμιά αμφιβολια για το τι σημανει ΔΗΜΑΡ.
Επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ πετάει απο πάνω του το ''φάντασμα της φυσαρμονικας''οριστικά,αλλα και πλέον συσπειρώνει ολο και περισσοτερο κόσμο..
 
cellmaker*


*Ημουν στον Ρηγα Φεραιο απο το 78-90 και επεστρεψα στον ΣΥΡΙΖΑ οταν εφυγαν οι ''Κουβεληδες''..

Ευχαριστώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: