ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.6.12

Τι έλεγε προεκλογικά ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Φώτης Κουβέλης για Σαμαρά – Βενιζέλο και πιθανή Κυβερνήση Συνεργασίας VIDEO

Ο κ. Σαμαράς έχει την συγκεκριμένη δέσμευση με την υπογραφή του στην δανειακή σύμβαση, δεν έχει επί της ουσίας καμία προγραμματική θέση αναφορικά με την αντιμετώπιση των ζητημάτων της οικονομίας και προφανέστατα με την αντανάκλαση αυτών των ζητημάτων στην ελληνική κοινωνία. 
Εγώ δεν μένω άναυδος από όσα λέει ο κ. Βενιζέλος διότι ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά προωθεί την συγκυβέρνηση με την ΝΔ και τον κ. Σαμαρά.
Ο κ Βενιζέλος αλλά και ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να σταματήσουν να απειλούν κουνώντας το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό, ότι εάν δεν πάρουν τις ψήφους που θέλουν η χωρά θα οδηγηθεί στο χάος, αυτοί ξερόυν από χάος γιατί υπήρξαν αρχιτέκτονες του χάος στην βάση της συγκεκριμένης πολιτικής που βύθισε την χώρα και τεμάχισε την κοινωνία.’

Δεν υπάρχουν σχόλια: