ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.12.12

Καταποντίζονται οι τράπεζες, με δύο "ταχύτητες" το ΧΑ Ανησυχίες για αποτελέσματα 9μήνου, ανακεφαλαιοποιήσεις


Καταποντίζονται οι τράπεζες, με δύο "ταχύτητες" το ΧΑ
Με δύο "ταχύτητες" κινείται η χρηματιστηριακή αγορά,  καθώς συνεχίζεται η μετακίνηση κεφαλαίων από τις τραπεζικές μετοχές προς τα χαρτιά εμποροβιομηχανικών εταιριών που εμφανίζουν αναπτυξιακή δυναμική και εξωστρέφεια, ή εκτιμάται ότι θα ωφεληθούν από τις αποκρατικοποιήσεις.  "Μαγική εικόνα" διαμορφώνεται στο ταμπλό, με τον Γενικό Δείκτη να  σημειώνει άνοδο και τις μετοχές των τραπεζών να βυθίζονται στα Τάρταρα,, σημειώνοντας απώλειες πάνω από 5%.
Επιτείνονονται οι ανησυχίες για τις προοπτικές του κλάδου, εν αναμονή δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων  και των εκτιμήσεων για τα κεφάλαια που θα χρειασθούν στην ανακεφαλαιοποίηση

Επιφυλακτικοί οι αναλυτές, εκτιμούν ότι η μεταβλητότητα θα αυξηθεί. Οπως επισημαίνουν, ο ΓΔ έχει προσεγγίσει  την περιοχή αντίστασης (885-895 μονάδες), όπου αναμενόταν ότι η ανοδική  κίνηση θα ανακοπεί -έστω και προσωρινά ή θα επιβραδυνθεί.

Σημαντική παράμετρος για τις κινήσεις των ισχυρών χαρτοφυλακίων που "κουμαντάρουν" την αγορά, είναι το αυριανό τριπλό κλείσιμο των Παραγώγων,  όπου είναι τοποθετημένα σημαντικά κεφάλαια - κερδοσκοπικά και αντιστάθμισης κινδύνου.
Ο  Γενικός Δείκτης βρίσκεται αυτή την ώρα  στις 882 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο περίπου 0,25%. Την πρώτη ώρα της συνεδρίασης πήγε μέχρι +0,86% στις 885,96 μονάδες και εν συνεχεία έγραψε χαμηλό ημέρας -0,69% (στις 872,33 μονάδες).
6% χάνει ο τραπεζικό δείκτης, ο οποίος έχει κινηθεί με μεγάλες διακυμάνσεις: Από +1,45% που έγραφε στην αρχή της συνεδρίασης, "βούτηξε" εν συνεχείαμέχρι -6,72%.


 Σε εύρος διακύμανσης 8%-11% έχουν κινηθεί  οι μετοχές των μεγάλων τραπεζών. Η Εurobank που ανακοίνωσε σημερα αποτελέσματα 9μήνου πήγε +4%  και εν συνεχεία γύρισε στο κόκκινο, υποχωρώντας μέχρι -6,8%.  Παραμένει ετσι σε discount περίπου 16% από τη σχέση ανταλλαγής της με Εθνική, η οποία υποχωρεί επίσης κατά 6%.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: