ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.12

Πρώτος και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρότερη, όμως, διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία



Πρώτος και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρότερη, όμως, διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία
Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ στην πρόθεση ψήφου είναι στο 1,2% σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MARC, ενώ καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς που προηγείται με 18 ποσοστιαίες μονάδες του Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερος πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Alpha προκύπτει πως στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 22,7%, ακολουθεί η Ν.Δ με 21,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή 9,6%, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 5,6%, ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4%, το ΚΚΕ με 4,7% και η ΔΗΜΑΡ με 4,5%.
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός με 46,7% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει το 28,7%.
Σχετικά με τη σημερινή κυβέρνηση συνεργασίας, οι πολίτες εμφανίζονται διχασμένοι καθώς το 49,9% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη, ένα ποσοστό που τον Οκτώβριο του 2012 άγγιζε το 38,7%. Θετικά «βλέπει» τη νέα κυβέρνηση το 32,8%, ενώ το 41,1% θεωρεί ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση τα πράγματα θα ήταν χειρότερα.
Απαισιόδοξοι είναι για τη νέα χρονιά οι πολίτες, καθώς το 66,5% πιστεύει ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν, ενώ για το73,8 θα είναι και μια χρονιά αναδιάταξης.
Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μπροστά με 60,3%, με τη Ν.Δ στο 26,6%.


dailynews

Δεν υπάρχουν σχόλια: