ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.12.12

Άρειος Πάγος: Συνεχίζει η ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι



Άρειος Πάγος: Συνεχίζει η ΔΕΗ να εισπράττει το χαράτσι

Κανονικά και με τη... βούλα του Αρείου Πάγου θα συνεχίσει η ΔΕΗ να εισπράττει μέσω των λογαριασμών της το ειδικό τέλος ακινήτων. 
Αυτό θα ισχύει μέχρι τις 22 Μαρτίου 2013, οπότε και θα συζητηθεί η κύρια προσφυγή (αίτηση αναίρεσης) του Δημοσίου, το οποίο εκπροσωπείται από τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματική η είσπραξη του χαρατσιού μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.Ο Άρειος Πάγος έκανε τελικά δεκτή την αίτηση αναστολής του Δημοσίου παρά την προηγηθείσα απόφαση που «πάγωσε» προσωρινά την είσπραξη του τέλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό της απόφασής του οι Αρεοπαγίτες κάνουν δεκτούς τους ισχυρισμούς του Δημοσίου, ωστόσο, όπως και το ΣτΕ δέχονται ότι η ΔΕΗ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να διακόπτει το ρεύμα όταν αδυνατεί ο καταναλωτής να πληρώσει το χαράτσι, καθώς αυτό θα προκαλούσε ανεπανόρθωτη βλάβη στα νοικοκυριά.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: