ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.12.12

Συγγνὠμη ζητάει ο Λιάτσος από τον Καμμένο για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα! Μήπως θα έπρεπε να παραιτηθεί από την ΕΡΤ; Δείτε το απολογητικό έγγραφο


Συγγνώμη ζήτησε ο τέως εκδότης της εφημερίδας Παρασκευή και 13 Αιμίλιος Λιάτσος από τον Πάνο Καμμένα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Μαϊου, προβάλλοντας την δικαιολογία ότι είχε λάθος ενημέρωση από τις πηγές του…


Δείτε το έγγραφο από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Αιμίλιου Λιάτσου:
lightshot
Βεβαίως το γεγονός ότι αμέσως μετά την λάσπη στον Πάνο Καμμένο και την επικράτηση εν τέλει της ΝΔ, έκλεισε η εφημερίδα και ο ίδιος ανέλαβε διευθυντική θέση στην ΕΡΤ πρέπει να το θεωρήσουμε εντελώς τυχαίο!
Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει μετά από αυτό οποιοσδήποτε άνθρωπος διαθέτει στοιχειώδη ευθιξία είναι να παραιτηθεί από την ΚΡΑΤΙΚΗ θέση του την οποία την εξαγόρασε με εμετικά συκοφαντικά δημοσιεύματα.
Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά, μετά την υπόθεση Τσουκάτου, που δικαιώνεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και ακολουθεί η υπόθεση των CDS με τον Ανδρίκο Παπανδρέου…




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: