ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.12.12

Πρόβες ανωμαλίας: Επίθεση παρακρατικών στον Δημήτρη Στρατούλη στο ΟΑΚΑ



20121216-193755.jpgΠρόβα ανωμαλίας και διχασμού έξω από το ΟΑΚΑ όπου διεξάγεται το παιχνίδι ΑΕΚ – Ατρόμητος.
Τρία άτομα που αυτοπροσδιορίστηκαν ως μέλη της “Χρυσής Αυγής”, επιτέθηκαν στον βουλευτή και τον χτύπησαν στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Ο βουλευτής ήταν εκεί μαζί με τον γιό του.
Προκαλεί πάντως μεγάλη απορία πως είναι δυνατόν σε μία τέτοια άνανδρη και εγκληματική


επίθεση οι δράστες να “αυτοπροσδιορίζονται”, γεγονός που θα οδηγούσε ευκολότερα στην σύλληψη τους. Είναι όμως ακόμα πιο περίεργο, στο συγκεκριμένο ματς όπου οι τόσο οι οπαδοί της ΑΕΚ αλλά ειδικά του Ατρομήτου που φημίζονται για τις κόντρες τους με ακροδεξιές οργανώσεις, να χτυπήσουν “εχθροί” και να φύγουν έτσι ανενόχλητοι.
Με τόσες κάμερες πάντως στα περιξ του σταδίου, δύσκολα θα ξεφύγουν αν ήταν “ξέμπαρκοι”.
Ο ίδιος πάντως ο βουλευτής φέρεται πεπεισμένος ότι την επίθεση την έκαναν χρυσαυγίτες, αυτό λέει και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό.




 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: