ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.13

Σκηνικό εμφύλιου πολέμου στην Τουρκία του αδίστακτου Ερντογαν.

Watch live streaming video from revoltistanbul at livestream.com

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατραπεί όλοι οι δρόμοι γύρω απ’ την πλατεία Ταξίμ. Ο αιφνιδιασμός που επιχείρησαν νωρίτερα οι δυνάμεις καταστολής στο να εκκενώσουν την πλατεία, έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, αφού με το άκουσμα της είδησης χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν αποφασισμένοι, και προετοιμασμένοι στους δρόμους να συγκρουστούν με τις δυνάμεις καταστολής. Με χημικά, δακρυγόνα, αντλίες εκτόξευσης νερού και πλαστικές σφαίρες απ’ την μια μεριά, με βόμβες μολότοφ και πέτρες απ’ την άλλη έχουν μετατρέψει σε κόλαση όλη την περιοχή που περιβάλλει την πλατεία Ταξίμ.
Το τηλεοπτικό κανάλι Χαγιάτ μεταδίδει αυτή την στιγμή  κάνοντας  λόγο για διαδηλωτές που στήνουν οδοφράγματα, συγκρούονται σώμα με σώμα με πάνοπλους μπάτσους, βλέπεις εικόνες που παραπέμπουν σε πεδίο μάχης. Πιτσιρικάδες, ηλικιωμένοι, με βόμβες μολότοφ, σφεντόνες, πέτρες ορθώνουν το ανάστημα τους μπροστά σε τεθωρακισμένα άρματα, αύρες, οχήματα εκτόξευσης νερού. Δέχονται, πλαστικές σφαίρες, δακρυγόνα, χημικά και όμως εκεί.
«Η κυβέρνηση της Τουρκίας έδειξε το πραγματικό της δολοφονικό πρόσωπο» τονίζει σε ανακοίνωση του το συνδικάτο Υγείας, κάνοντας λόγο για την αλόγιστη χρήση βίας των δυνάμεων καταστολής που δεν περιορίζεται πια στους διαδηλωτές, αλλά οι αστυνομικοί εφορμούν σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, σε ξενοδοχεία και εστιατόρια που έχουν μετατραπεί σε πρόχειρα νοσοκομεία, ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν πολίτες. Την ίδια στιγμή γίνεται επιχείρηση ανακατάληψης της πλατείας Ταξίμ από διαδηλωτές οι οποίοι παρά την άκρατη αστυνομική βία δεν διστάζουν να συγκρουστούν σώμα με σώμα με τις δυνάμεις καταστολής στα Οδοφράγματα που έχουν στηθεί...



Δεν υπάρχουν σχόλια: