ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.13

Η ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΟΣΩΝ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΕΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΦΟΥ "ΕΣΤΕΙΛΕ"? ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΑΙΔΙΑ!!

 

Αποφασισμένος , ένεκα υπογεγραμμένων γραμματίων για απολύσεις τουλάχιστων μέσα στον Ιούνιο 2500 ψυχών ,να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και να μην ακυρώσει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του στο Ναύπλιο. Μια ομιλία που είχε έντονο προεκλογικό αλλά και διχαστικό χρώμα, παρόλο που είπε πως δεν θέλει εκλογές και πως το δίλημμα δεν είναι ποιος θα πάει τη χώρα σε εκλογές αλλά «ποιος θα χρεωθεί το μπλοκάρισμα των μεταρρυθμίσεων». Δηλαδή ποιός θά έχει την ευθύνη των εκλογών . Λες και η δημοκρατία να φοβάται την κορυφαία διαδικασία της . Τόσο τρόμος έχει καταβάλει τον πανικούντα Σαμαρά που ξέρει ότι έχει καταστεί λαομίσητος στην συνείδηση του λαού, και το χειρότερο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ.

  "Αν κάναμε πίσω, τι θα πούμε;" ΕΊΠΕ Ο ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ ΣΑΜΑΡΑΣ και συνέχισε..
"Ότι τους βολεμένους  (αυτούς δηλαδή που πληρώνονται ακόμα με 2000 μικτα) δεν τους αγγίζουμε αλλά θυσιάζουμε κάποιους άλλους;», είπε και ζήτησε τη στήριξη του λαού για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Και για να την έχει «πρέπει να πέσουν τα κάστρα των βολεμένων».
 «Δε γίνεται κάποιοι να πληρώνουν πάντα  (άνεργοι συνταξιούχοι) και κάποιοι να γλιτώνουν (όσοι πληρώνονται δηλαδή ακόμα όσοι δηλαδή ακόμα έχουν δουλειά) για πάντα» τόνισε ο ΝΕΝΕΚΟΣ, σημειώνοντας πως «δεν υποστηρίζω μαζικές(μονον 120000 έως το 2015) απολύσεις στο δημόσιο» ειδικά σε μια περίοδο μεγάλης ανεργίας, αλλά από αυτό διαχώρισε την «αμαρτωλή» (όπως επανέλαβε) ΕΡΤ. Και εκεί, ο Αντώνης Σαμαράς έριξε το πρώτο... καρφί κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη.


ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ .... ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ :

«Έπρεπε να καταργήσουμε μια τέτοια ΕΡΤ για να ξεκινήσει έρευνα (ΔΗΛΑΔΗ ..ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ... ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ..... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΕΔΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝ) ) Όσοι έτρεξαν να υπερασπιστούν την ΕΡΤ θα το μετανιώσουν. Όταν τελειώσει το εμπάργκο στην ενημέρωση και αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο της ΕΡΤ, κάποιοι θα αρχίσουν να ντρέπονται».

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΗ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: