ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.6.13

ΠΡΟΣ ΕΡΤ: Αμύνεσθε περί πάτρης; Γιατί το περί πάρτης τελείωσε με τους δολοφόνους του μνημονίου.


Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, απευθύνουν καθημερινά έκκληση στο λαό για συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα τους. Ας υποθέσουμε πως περνάει το αίτημα των εργαζομένων και παραμένουν όλοι στην θέση τους. Θα συμπαρασταθούν…

και αυτοί με την σειρά τους, στον Γολγοθά των εργαζομένων που έκλεισε η επιχείρηση όπου εργάζονταν λόγω χρεών; Θα φωνάξουν κατά της κυβέρνησης για τις απολύσεις που θα κάνει στον Δημόσιο τομέα; Θα μιλήσουν για τις αυτοκτονίες λόγω μνημονίου; Θα μιλήσουν για τους εργαζομένους που χάνουν καθημερινά την δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα λόγω περικοπών προσωπικού; Θα μιλήσουν για τα καταπατημένα εργασιακά δικαιώματα όλων μας; Η συνέχεια του προβληματισμού εδώ: http://www.trelokouneli.gr/na-doume-tote-pou-tha-krivonte-i-ergazomeni-tis-ert/

Ελπίζουμε να μην δικαιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: