ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.7.13

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΑΛΩΒΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ”!


ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΏΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ.

Με 54 ευρώ το χρόνο θα επιβαρύνεται ο μέσος καταναλωτής της ΔΕΗ λόγω της αύξησης του τέλους χρηματοδότησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ), που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).

Αναλυτικά οι νέες τιμές για το ΕΤΜΕΑΡ ισχύουν για το δεύτερο εξάμηνο του έτους έχουν ως εξής, ανά κατηγορία πελατών:

Υψηλής Τάσης 1,79 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 3,55, μείωση 49%).Αγροτικής χρήσης (Μέση Τάση) 6,97 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 5,57, αύξηση 25%).Λοιπές χρήσεις Μέσης Τάσης (βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες) 8,87 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 7,76, αύξηση 14%).Αγροτικής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 7,33 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 6,48, αύξηση 13%)Οικιακής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 9,53 αύξηση 118%)Λοιπές χρήσεις Χαμηλής Τάσης (γραφεία, καταστήματα κ.λπ.) 21,77 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 14,91, αύξηση 46%).

Η ΡΑΕ επισημαίνει ότι η αύξηση είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτήν που προέκυπτε με βάση τα στοιχεία του Λειτουργού της Αγοράς (ΛΑΓΗΕ), η οποία έφθανε μεστοσταθμικά στα 23,5 ευρώ ανά μεγαβατώρα, με γνώμονα την ανάγκη (που αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση) να μηδενιστεί ως το τέλος του 2014 το έλλειμμα του λογαριασμού χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών.

 

 

olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καμαρωνανε σα γυφτικα σκεπαρνια που κλεισανε την ερτ και θα γλιτωναμε τα 8 ευρω και τωρα βαζουν 20 ευρω.αλλα δεν φταινε αυτοι.εμεις φταιμε που τα πληρωνουμε.τοση κοροιδια πια ...να πληρωνουμε παραπανω για ρευμα που παραγεται φτηνοτατα.και ξαναλεω...εμεις φταινε που κοιταζουμε μονο τον εαυτουλη μας και τη δουλιτσα μας (οσοι εχουν).γιατι δεν κανουμε μια γενικευμενη σταση πληρωμων εστω για μια εβδομαδα...κανεις να νη δουλεψει, κανεις να μην αγορασει το παραμικρο,κανεις να κινηθει με το αυτοκινητο ,κανεις να μην παει παει παραλια,κανεις να μη πληρωδει κανενα λογαριασμο.κανεις να μη δει δει τηλεοραση(ραδιοφωνα και σιντι εχουμε)....
ας κανουμε την επανασταση του καναπε(τεμπεληδες δε μας λενε?)
πως υποδεχτηκαμε τους γερμανους το 41 με κλειστα τα παραθυρα ας κανουμε τωρα το ιδιο...
μια βδομαδα μονο μια βδομαδα
χωρις φωνες και χημικα
αλλα με τον τροπο που αυτοι μας πολεμουν,,,οικονομικα...