ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.13

OI Financial Times ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ! .


 



‘Οταν τα γράφαμε εδώ και 18 μήνες, κάποιοι άκουγαν Μπάμπηδες.

“Ο σίγουρος τρόπος να φύγει η χώρα από το Ευρώ, είναι να παραμείνει στο μνημόνιο”.

“Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη όπου να ενεπλάκη το ΔΝΤ και να μην κατέρρευσε το νόμισμα. Ούτε η Ελλάδα θα είναι εξαίρεση”.

Σάμπως θα χρειαστεί να απολογηθούν σε κανέναν οι βουβουζέλες του μνημονίου; Όπως απολογήθηκαν τα καθάρματα του χρηματιστηρίου που έκραζαν ότι ο δείκτης θα φτάσει στις 11,000 μονάδες. Τους δίκασε κανείς;

Σε νέο άρθρο της οικονομικής εφημερίδας Financial Times, με τίτλο «Το Grexit αρχίζει και φαίνεται όλο και πιο εφικτό για την Αθήνα»γίνεται αναφορά στην επίσκεψη του Βόλφκανγκ Σόιμπλε στην χώρα μας καθώς και στις αρνητικές του δηλώσεις περί ενδεχόμενου κουρέματος του χρέους, ενώ παράλληλα στην ανάγκη να τεθούν σε ισχύ οι αναμενόμενες μεταρρυθμίσεις.

Το δημοσίευμα θέτει το ζήτημα του αν «θα πρέπει εναλλακτικά η Ελλάδα να ετοιμαστεί για να αποχωρήσει από την ευρωζώνη ή να χρεοκοπήσει ενώ βρίσκεται μέσα σε αυτή».
Για την εφημερίδα, εφόσον είναι όλα ζήτημα πολιτικής, υποστηρίζεται ότι για την Ελλάδα μπορεί να ισχύσει το ακόλουθο σενάριο: «η ελληνική κυβέρνηση να έχει εξασφαλίσει ανεπίσημες εγγυήσεις οι οποίες δεν αντιστοιχούν σε όσα ξέρουμε».
Το δημοσίευμα αναφέρει πως σε συνομιλία που είχε με άτομα που συμμετέχουν στη χάραξη στρατηγικού σχεδιασμού υποστηρίχθηκε πως «η Αθήνα θα μπορούσε να σταθεροποιήσει την οικονομία της χωρίς ανεργία, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορούσε να εξυπηρετεί πλήρως το χρέος της.
Ίσως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να έχει κρυφή πληροφόρησης πως η Ευρωζώνη θα συμφωνήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους, σε περαιτέρω επιμήκυνση των δανείων και μειώσεις των επιτοκίων», σχολιάζεται.
Μάλιστα, γίνεται αναφορά στο σενάριο πιθανής αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, όπου αναφέρεται πως η χώρα θα αποκλειόταν από την εξωτερική χρηματοδότηση και δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει το εξωτερικό της χρέος, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα ενώ θα κυκλοφορούσε εθνικό νόμισμα. «Θα υπήρχε σίγουρα ύφεση για κάποιο διάστημα, αλλά ένα αληθινό κούρεμα θα έφερνε πίσω την ανάπτυξη στο μέλλον» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Financial Times.
Συμπληρώνεται ότι μια «έκρηξη» στον τουρισμό θα ήταν «το πιο εύκολο πλεονέκτημα» της χώρας. «Θα ήταν αυτό όμως αρκετό;» αναρωτιέται ο συντάκτης.
Παράλληλα, υποστηρίζει πως το μεγαλύτερο οικονομικό επιχείρημα ενάντια στην έξοδο της Ελλάδος από το ευρώ μέχρι στιγμής, ήταν η έλλειψη εναλλακτικού σχεδίου δράσης. «Η χώρα δεν διαθέτει λειτουργία συστήματος για τη συλλογή φόρων. Τα καρτέλ αγοράς εργασίας, υποδηλώνουν ότι τα υποτιθέμενα οφέλη από μια ονομαστική υποτίμηση μπορεί να μην υπάρξουν ποτέ. Το άμεσο κέρδος στην ανταγωνιστικότητα, θα απορροφηθεί από τις αυξήσεις μισθών, αφήνοντας την πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία να παραμένει αμετάβλητη», επισημαίνει ο συντάκτης.
Καταλήγοντας το δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει πλέον μονάχα δύο επιλογές. «Η πρώτη είναι η χρεοκοπία εντός του ευρώ -μια στρατηγική που απαιτεί πρόθυμους συμμάχους στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και την ΕΚΤ. Η δεύτερη, είναι να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις και η χρεοκοπία εκτός του ευρώ, μια απόφαση η οποία θα μπορούσε να παρθεί μονομερώς, εάν οι μακροοικονομικές καταστάσεις είναι σωστές. Μια χώρα μπορεί να αποφασίσει να μείνει στην Ευρωζώνη για λόγους πολιτικής ή για λόγους ασφαλείας. Αλλά σίγουρα είμαστε σε άλλο σημείο έρευνας, όταν η έξοδος από το ευρώ γίνεται οικονομικά βιώσιμη».


info by olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: