ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.7.13

Οι "Σκρούτζ" διαλύουν την Ευρώπη

Οι "Σκρούτζ" διαλύουν την Ευρώπη
Θέλουν πραγματικά να διαλύσουν την Ευρώπη; Συνειδητά ή όχι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες που μένουν "κολλημένοι" στη στεγνή λογική των αριθμών, οδηγούν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.
 Τον κώδωνα του κινδύνου  κρουεί ο ομογενής Γερμανός ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης, επισημαίνοντας ότι ο χειρισμός της κρίσης κρίσης και ο τρόπος αντιμετώπισης του ελληνικού προβλήματος δημιουργούν συστημικούς κινδύνους για την ΕΕ. 
" Ο Πρόεδρος του Eurogroup συμπεριφέρεται σαν τον Σκρούτζ Μακ Ντακ", είπα στο ραδιόφωνο του Σκαϊ. ο ομογενής ευρωβουλευτής. "Βλέποντας τη στάση του Νταιζελμπλουμ, που αποφάσισε να καθυστερήσει τη δόση για  80 υπαλλήλους που ελειπαν από τη λίστα κινητικότητας, δεν μπορεί παρά να σκεφτεί κανείς τη γραφική φιγούρα των κόμικς, που ως πρότυπο τσιγκουνιάς, το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να μετρά νομίσματα.
Δυστυχώς κάποιοι πολιτικοί ηγέτες αδυνατούν να καταλάβουν τον ρόλο τους και βάζουν σε συστημικό κίνδυνο την Ευρώπη. Παίζουν με τη φωτιά και ξεσηκώνουν τα ΜΜΕ σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Δεν ξέρουν τι κάνουν. Θέλουν πραγματικά να διαλύσουν την Ευρώπη.
Με τις πράξεις αυτές οδηγούν στα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου τις ακραίες εθνικιστικές δυνάμεις, διαλύοντας την Ευρώπη".



 sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: