ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.13

Μήνυση για τα δάνεια των κομμάτων κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Τον έλεγχο των διαδρομών του πολιτικού χρήματος και ειδικότερα, την διερεύνηση των ευθυνών που προκύπτουν
για τους υπεύθυνους των πολιτικών κομμάτων, αλλά και των διοικήσεων των τραπεζών για τα «ανεξερεύνητα» δάνεια που χορηγούνται προς τα πολιτικά κόμματα, ζητάει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας.
Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατά παντός υπευθύνου για την τέλεση του αδικήματος της απιστίας εις βάρος του Δημοσίου κατά το άρθρο 390 του Ποινικού Κώδικα, σημειώνοντας πως στόχος της μηνυτήριας αναφοράς είναι η αναζήτηση των ευθυνών, όσων εν γνώσει τους ζημιώνουν την περιουσία του δημοσίου, γιατί μεθόδευσαν ή καρπώθηκαν παράνομα την χορήγηση δανείων προς τα υπάρχοντα εν Ελλάδι πολιτικά κόμματα, έχοντας ως αποκλειστικό κίνητρο ίδιον όφελος.
Με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά, ο ΓΓ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:
«Η ικανή και απρόσκοπτη χρηματοδότηση των κομμάτων, αποτελεί συστατικό στοιχείο της ίδιας της δημοκρατικής λειτουργίας. Όταν όμως, αυτή η χρηματοδότηση είναι διάφανη, τόσο ως προς τις πηγές της, όσο και ως προς την διαχείρισή της. Κάτι τέτοιο, βοά ο τόπος, στην Ελλάδα δεν συμβαίνει. Το ΠΑΣΟΚ, αποδεδειγμένα και επίσημα πλέον, προσπαθεί να βγάλει άκρη με τα χρήματα που μπήκαν και βγήκαν από το ταμείο του, με αποτέλεσμα να είναι βαθιά χρεωμένο σήμερα, ενώ παρά την σιωπή που εξακολουθεί να υφίσταται, πολλά αντίστοιχα δημοσιεύματα υπάρχουν και για το ταμείο της ΝΔ. Υπήρξε μία πολύχρονη προσωπική μου προσπάθεια, ώστε ο ίδιος ο πολιτικός κόσμος να τακτοποιήσει τα του οίκου του και το λεγόμενο πολιτικό χρήμα να αποκτήσει “ταυτότητα” και “καθαρότητα”. Δυστυχώς, παρά τα πολλά μεγάλα λόγια, δεν έγινε τίποτα. Είναι η ώρα λοιπόν, να παρέμβει η Δικαιοσύνη».
Πηγή : newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: