ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.13

Λιού και Σόιμπλε ανάβουν το φυτίλι!! Στηρίζουν Σαμαρά και τον καλούν να διαλέξει πλευρά. Η ώρα των αποφάσεων για χρέος-πολιτική έφτασε

Λιού και Σόιμπλε ανάβουν το φυτίλι
Ενώ οι σχέσεις Ουάσινγκτον και Βερολίνου διανύουν τη χειρότερη μεταψυχροπολεμική φάση, λόγω της οικονομικής κρίσης και των αποκαλύψεων για τη δράση της NSA, η Αθήνα αναδεικνύεται σε ρυθμιστικό παράγοντα που θα επηρεάσει την έκβαση της διελκυστίνδας. Σόιμπλε και Λιού επισκέπτονται μεσούντος του θέρους την Ελλάδα και έχουν μπαράζ επαφών και συναντήσεων με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, καταδεικνύοντας με τον πλέον σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο την κρισιμότητα των στιγμών.
Οι Βρυξέλλες και οι αγορές παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις καθώς ΔΝΤ και Γερμανία έχουν διαμορφώσει συνθήκες σύγκρουσης και διάλυσης της τρόικας που επιβλέπει την εξέλιξη της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, χωρίς ωστόσο να έχει αναδειχθεί κάποια αξιόπιστη λύση που θα δημιουργούσε προοπτική εξόδου από την κόλαση της λιτότητας και των υφεσιακών πολιτικών.
Η προειδοποιητική βολή της Moody's με την υποβάθμιση της Γαλλίας και του EFSF, η επίσπευση εφαρμογής των προτύπων της Βασιλείας ΙΙΙ στις αμερικανικές τράπεζες και η αναθέρμανση της συζήτησης για τη βιωσιμότητα του χρέους Ελλάδας και Πορτογαλίας καθιστούν σαφές ότι η επικείμενη σύρραξη θα έχει παράπλευρες απώλειες.
Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα η ελληνική κυβέρνηση καλείται πλέον να λάβει αποφάσεις που θα δημιουργήσουν την επόμενη μέρα. Σόιμπλε και Λου δημοσίως στηρίζουν την κυβέρνηση Σαμαρά αλλά στα παρασκήνια κομίζουν μηνύματα πολέμου, στήνουν ναρκοπέδια και περιχαρακώνουν περιοχές.
Τώρα κρίνεται αν και κατά πόσο η Αθήνα είναι σε θέση να τοποθετηθεί στο διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές σκηνικό και αν θα μπορέσει να "διαβάσει" σωστά τις προθέσεις των εμπλεκομένων μερών. Η Ελλάδα μπορεί να βρει λύση για τα προβλήματά της ή να επιτρέψει τη διαιώνιση τους.
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: