ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.13

ΣΟΪ - ΣΟΪΜΠΛΕ

 
Γράφει ο Πολύδωρος


Κλασσική σκιτσογράφιση σχέσης τοκογλύφου και πελατών. Όλοι το παίζουν αριστοκράτες παρασιτώντες στη πλάτη ενός λαού που εκείνοι επτώχευσαν. Θυμίζουν την τραγική βασιλεία του Λουδοβίκου 14ου και της συζήγου του Μαρίας Αντουανέτας στη Γαλλία.

Όλοι τους οι ψευδο-αριστοκράτες ηθικά ανάπηροι είναι. Ο δε σωτήριος/τοκογλύφος (τι οξύμωρον) που τόσο περίμεναν να τους στηρίξει, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του και περιμένει αυτούς να πάνε... τι ειρωνία της Ιστορίας! Μα, τέτοια τοξύνωση έπαθαν αυτά τα ανθρωπάκια από την εξουσία που ξέχασαν τη μόλις 2,5 αιώνων Ευρωπαϊκή Ιστορία; Προφανώς παραχάρηκαν περίσσια τα εξουσιαστικά χάδια για πολύ καιρό και παρεκτράπηκαν πολιτικά τόσο πολύ, που συν τω χρόνω διεστράφηκαν ψυχικά, και τώρα γυρεύουν να τη βρούν στην κιλοτίνα.

Όμως, άλλο αυτό που επιζητούν εκείνοι, κι άλλα πολλά θα τους κάνει ο ελληνικός λαός που είναι πολυμήχανος και τώρα πολύ πιο κομψοεπής από τους Γάλλους του 18ου αιώνα. Δηλαδή, πάλι δεν θα τη βρούν.

Με εκτίμηση,
Πολύδωρος

"Το γαρ κακώς ζην και μη φρονίμως και σωφρόνως και οσίως ου κακώς ζην είναι, αλλά πολύν χρόνον αποθνήισκειν." - Δημόκριτος

Το να ζείς στην κακία χωρίς φρόνηση, σωφροσύνη και σεμνότητα δεν είναι άσχημος ο βίος, αλλά θανατικό που διαρκεί πολύ χρόνο (κοσμική τελμάτωση στη ψυχική σου ανάπτυξη;). - Μετάφραση Πολύδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: