ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.13

κ.κ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΑΙ .... "ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ..... ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΝ"

Με αυτό το άρθρο βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των φορολογούμενων


χωρίς τίτλο
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ
Πλειστηριασμοί, κατασχέσεις κινητών, ακινήτων, εμπραγμάτων δικαιωμάτων, απαιτήσεων και γενικά όλων των περιουσιακών στοιχείων ενός φορολογούμενου που δεν μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις.

Όλα αυτά θα γίνουν νόμος του κράτος με το άρθρο 46 του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών που βρίσκεται στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί αύριο με τη  διαδικασία του κατεπείγοντος.

Πλέον οι κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων θα τίθενται σε ισχύ αν ένας φορολογούμενος καθυστερήσει να πληρώσει ή να ρυθμίσει τις οφειλές τους προς την εφορία πάνω από 30 μέρες.

ΟΙ "ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ" ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΕΣ..ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ!!! ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!.. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΔΗΛΩΣΙΕΣ...Κατάσχεση μισθού και για οφειλή 5 ευρώ! ....

ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ...ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ "ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: