ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.13

Ακροβολισμένοι χρυσαυγίτες σε εκμπομπή του Πρετεντέρη με τον Πάγκαλο


Οι ΧΑυγίτες είναι κρυμένοι και ακροβολισμένοι  ανάμεσα στους θεατές (αλλού καθόταν ο Μιχαλολιάκος, αλλού ο Παππάς και αλλού ο Περίανδρος… για να δείχνουν πολλοί και άσχετοι μεταξύ τους και να το παίζουν αγανακτισμένοι, με τους πολιτικούς, πολίτες.  Όλο το περιθώριο  που μας συνοδεύει από τότε μαζεμένο σε ένα video του 1995  Δείτε το βίντεο:


papaioannou

Ο αντιναύαρχος ε.α Κωστής Γκορτζής πολύ συχνά σχολιάζει μέσω της προσωπικής του σελιδας γεγονότα,δηλώσεις και εξελίξεις. Αυτό έπραξε με το δικό του τρόπο γραφής σχολιάζοντας μια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διαβάστε τι έγραψε στο klafsigelos.wordpress.com που είναι η προσωπικη του σελίδα.
Χρεοκοπήσαμε γιατί τα κόμματα δεν ακουμπούσαν το δημόσιο
Φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης, λέει η λαϊκή σοφία. Οι πολιτικοί απατεώνες, σπουδαγμένοι σε γνωστές και άγνωστες σχολές παραγωγής “ηγετών”, ανεπάγγελτοι στην πλειονότητά τους, καταφεύγουν στα διδαχθέντα περί διαχείρισης της μάζας με τη δοκιμασμένη διαχρονικά συνταγή της προβοκατόρικης δήθεν αυτοκριτικής για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα…
Όχι κύριε Κυριάκο. Χρεοκοπήσαμε γιατί τα κόμματα ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΝ το δημόσιο. Για λόγους ευπρέπειας τίθεται το ρήμα “ακουμπούσαν” γιατί το αντικειμενικά σωστό ρήμα παραπέμπει σε παρά φύσει …επαφή.

Το “ακουμπούσαν” λοιπόν όταν η Τράπεζα της Ελλάδας -εκεί δεν “εργαστήκατε” κι εσείς;- για δεκαετίες κρατούσε τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων  ΑΤΟΚΑ και όταν αυτά έγιναν έντοκα, τα μετέτρεψε σε Ομόλογα που με τη σειρά τους -και την ψήφο σας- έγιναν αέρας κοπανιστός με τα περιβόητα κουρέματα…
Το “ακουμπούσαν” με την κατάργηση ή απαξίωση των κρίσεων και αξιολογήσεων ώστε να αναρριχώνται στις θεσμικές
θέσεις κομματόσκυλα που ως προτεραιότητά τους ήταν το δικό σας κομματικό και ατομικό συμφέρον και όχι η χρηστή διαχείριση των κοινών.
Το “ακουμπούσαν” για να προσποριστούν τις μίζες και τα λαδώματα από τα “δημόσια” έργα, τις “δημόσιες” προμήθειες και τους εξοπλισμούς.
Το “ακουμπούσαν” για να ξεζουμίσουν τα Ευρωπαϊκά προγράμματα  και τις επιδοτήσεις.
Το “ακουμπούσαν” επιτρέποντας για δεκαετίες την ασύστολη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή της πλειονότητας των πολιτών ελαχιστοποιώντας τα έσοδά του ώστε να έρχεστε τώρα να ισχυρίζεστε ότι το 75% των εσόδων είναι μισθοί και συντάξεις… Αν το 100 ήταν …500, ποιό είναι το ποσοστό;
Το παρακουμπούσαν τα κόμματα το δημόσιο. Δεν “ακουμπούσαν” τους μεγαλοεργολάβους, τον ασύστολο ιδιωτικό τομέα, τους εκμεταλλευτές “λευκής σαρκός” μεγαλοξενοδόχους, τον Τσουκάτο, τον εαυτό τους (αλήθεια γιατί δεν μαθαίνουμε το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ; και γιατί όλα τα κόμματα, ως και το ΚΚΕ, κρατούν κρυφά τα δικά τους;), και, βεβαίως τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Αν πτώχευσε το Δημόσιο από τους μισθούς και τις συντάξεις, οι Τράπεζες από τι πτώχευσαν;
Σταματήστε το παραμύθι. Πριν “ακουμπήσετε” το δημόσιο, θα έπρεπε να “ακουμπήσετε” κατ’ εξακολούθηση τον εαυτό σας και να ξεκουμπιστείτε από το προσκήνιο. Ζορισμένοι ή δροσισμένοι, ποσώς μας ενδιαφέρει.
- See more at: http://peals-online.blogspot.gr/2013/08/blog-post_3937.html#.UkniJRBc1La

Δεν υπάρχουν σχόλια: