ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.10.13

Ξεχωριστές bad banks ετοιμάζουν Εθνική και Πειραιώς


Ξεχωριστές bad banks ετοιμάζουν Εθνική και Πειραιώς
Σε ξεχωριστές bad banks προσανατολίζονται η Εθνική Τράπεζα και η Τράπεζα Πειραιώς να διαθέσουν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, προκειμένου να ξανακερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στις υπόλοιπες δραστηριότητές τους, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο στελέχη των δύο τραπεζών.
Τα κόκκινα ή αλλιώς τοξικά δάνεια αποτελούν "πονοκέφαλο" για τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες δεν έχουν ακόμη ανακάμψει πλήρως από το κούρεμα του 2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τέλη Ιουνίου, τα κόκκινα δάνεια αντιστοιχούσαν στο 29% του συνόλου των δανείων για τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο μέσος όρος για την ευρωζώνη το 2012 ήταν στο 7,5%.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, Πέτρος Χριστοδούλου, δήλωσε, ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με επενδυτές για τη σύσταση κοινοπραξίας, η οποία θα προβλέπει την απόκτηση, από την πλευρά τους, μειοψηφικού μεριδίου σε επιχειρηματικά δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Εθνική Τράπεζα έχει το μικρότερο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 24,4% του συνολικού της χαρτοφυλακίου και πως εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας bad bank "μέσα στους επόμενους δύο μήνες" ενώ βρίσκεται παράλληλα στη διαδικασία επιλογής συμβούλων για το συγκεκριμένο θέμα.
Το πρακτορείο σημειώνει ότι αρκετές ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν δημιουργήσει bad banks προκειμένου να βελτιώσουν τη διαχείριση των απλήρωτων δανείων –συχνά πουλώντας τα σε funds που ειδικεύονται σε προβληματικές επενδύσεις– δείχνοντας έτσι ότι το υπόλοιπο των δραστηριοτήτων τους είναι υγιές.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: