ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.13

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ... Ο ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ "ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ


Το παιδί θέλει εμφύλιο εκ του ασφαλούς βέβαια καθόσον ως "παντελονάτος" (άγνωστη λέξη για τον Φαήλο.. ξέρει αυτός) τα "λέει" μόνο από το facebook αλλά και άμα ανοίγει το βρομόστομα του "φροντίζει" πάντα να έχει γύρω του είτε μοντέρνους γερμανοτσολιαδες της ΕΛΑΣ ή στην χειρότερη ανθρώπους του σιναφιού του!!! Ο Φαηλος ως φαίνεται έχει την εντολή από το Μαξίμου να προκαλέσει τάσεις "εμφυλίου" μπας και "περάσει" το νεο εκβιαστικό δίλλημα του Αντώνη εν οψη εκλογών "σαμαρας ή τανκς".... είναι γνωστή η πρακτική των όποιων θρασύδειλων τύπου Παναγιωταρου ή Λαγου..... Και βέβαια επειδή η ιδιοσυγκρασία Φαήλου είναι ταυτόσημη με τα σιδηροδέσμια παιδιά των Χρυσών Αυγών "πετάει" και την ικετευτική ατάκα προς τα δεξιά μπας και οι θυμωμένοι δεξιοί που πήγαν στην Χ.Α. πάνε πίσω στο μαντρί για να έχει ελπίδες ύπαρξης το κατακρημνιζόμενο  κόμμα των δοσίλογων που ανήκει εκείνος και η Αντωνία του.



ΔΟΓΜΑ ΦΑΗΛΟΥ : «μιλάμε εκ του ασφαλούς και πάντα σε απόσταση για να μην τις αρπάξουμε»







θαυμάστε τον

 Κρανιδιώτης
Αίσθηση προκαλεί η ανάρτηση που έκανε, στον λογαριασμό του στο facebook, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και θεωρούμενος ως προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης, στην οποία εξαπολύει – χρησιμοποιώντας ανοίκειες εκφράσεις – επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, αναφέρει ότι απευθύνεται «στην βάση της ΧΑ» και δηλώνει εθνικιστής.
«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις “σφαίρες” (?? ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...) μου για τον αληθινό αντίπαλο» γράφει ο κ. Κρανιδιώτης, προσθέτοντας: «Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ’ αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες».
kranidiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια: