ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.13

"ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ"... ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ??? Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ???..Α!!! ΚΑΛΑ !!!

Ο ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΨΕΥΔΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για εξάντληση τετραετίας της κυβέρνησης τονίζοντας ότι τα σενάρια πρόωρων εκλογών είναι πολιτικά ανυπόστατα (τα υπόγεια του Μαξίμου όμως δουλεύουν προς άλλη κατεύθυνση) και άκρως επικίνδυνα για την πολιτική σταθερότητα, την οικονομία και την κοινωνία. 

Στη συνέχεια για τις παραιτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, σχολίασε: "Η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Ποτέ δεν εξέλαβα σοβαρά τα σενάρια παραίτησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Δεν θα τολμήσουν να παραιτηθούν, για να μην ταυτιστούν με τον σκληρό πυρήνα της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη. Τα άρθρα 51 και 53 του συντάγματος θωρακίζουν απόλυτα τη δημοκρατία και ...


ως εκ τούτου δεν χρειάζονται νευρικές κινήσεις, δεν τρέχουμε πίσω από τους ναζιστές δεν υπάρχει πίεση χρόνου. Οταν έρθουν οι ρυθμίσεις στη Βουλή, με βάση τα δυο άρθρα, αρκεί απλή πλειοψηφία".

Και πρόσθεσε: "Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης εστιάζονται πρώτον στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχέδιου και δεύτερον στην αναστολή χρηματοδότησης κομμάτων, εφόσον υπάρχουν εγκληματικές πράξεις, και τρίτον στην απαγόρευση στα κόμματα να μπορούν να εκβιάζουν δημοκρατικές και κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Ο κ. Βενιζέλος άσκησε έντονη κριτική προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κυρίως το ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για φτηνή, αμήχανη και νευρική στάση, λέγοντας επίσης ότι είναι άλλο να διαφωνείς πολιτικά και άλλο να κρύβεσαι πίσω από τη Χρυσή Αυγή. 

"Αισθάνομαι δικαιωμένος από τις εξελίξεις", είπε αναφερόμενος στην επικοινωνία που είχε με τους Αθανασίου, Μιχελάκη και Γρηγοράκο για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης από εδώ και πέρα που θα είναι με απόλυτη ψυχραιμία. 

Επιπλέον, εξέφρασε τη λύπη του για όσους συνταγματολόγους υποστήριζαν το Σαββατοκύριακο ότι η όλη διαδικασία κινήθηκε στα όρια της συνταγματικότητας.

Τέλος, ερωτηθείς για τις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, απάντησε: "Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα". 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΟΡΤΟΦΟΛΑ ΚΡΕΤΙΝΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ





Δεν υπάρχουν σχόλια: