ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.13

Εμπλοκή με το χρέος. Διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις με τρόικα


Εμπλοκή με το χρέος. Διακόπτονται οι διαπραγματεύσεις με τρόικα
 Να κερδίσει χρόνο και να καθυστερήσει την αξιολόγηση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους επιτυγχάνει για την ώρα η ελληνική κυβέρνηση, εν όψει της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την Κριστίν Λαγκάρντ. Στο εν τω μεταξύ συνεχίζεται η τεχνική αξιολόγηση του προγράμματος η οποία είναι ελάσσονος σημασίας καθώς αν το χρέος δεν καταστεί βιώσιμο τότε το ΔΝΤ θα διακόψει τη βοήθεια προς την Ελλάδα.
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ έχει προγραμματιστεί για την τρίτη 1η Οκτωβρίου, η ατζέντα όμως δεν έχει ανακοινωθεί. Αξιωματούχοι του Μαξίμου πιέζουν ακόμα για να ενταχθεί και το θέμα της αξιολόγησης του χρέους και της πολιτικής συμφωνίας με τους Ευρωπαίους.
Καλά πληροφορημένες πηγές, υπό τον όρο της ανωνυμίας, επισημαίνουν ότι η Κριστίν Λαγκάρντ δεν έχει ζητήσει έκθεση ούτε υπόμνημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΝΤ για το χρέος, ενώ τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος που έχει στα χέρια της έχουν να κάνουν με την πρόοδο του προγράμματος και τις... αποκρατικοποιήσεις.
Ερμηνεύοντας τις κινήσεις Λαγκάρντ οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το ζήτητμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους δεν θα τεθεί στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά. Αν πάλι ο Έλληνας πρωθυπουργός το θέσει επί τάπητος οι σύμβολοι της διευθύντριας του ΔΝΤ θα το παραμερίσουν με την αιτιολογ΄θια ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και τεχνικές εκθέσεις από τα αρμόδια κλιμάκια.
Ωστόσο η ανακοίνωση της τρόικας για την αξιολόγηση αναφέρει ότι το πρόγραμμα εξελίσσεται ικανοποιητικά και διευκρινίζει ότι οι επαφές σε πολιτικό επίπεδο διακόπτονται και θα επαναληφθούν εντός των επομένων εβδομάδων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση Σαμαρά-Λαγκάρντ είναι καθοριστική και για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ανθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πολιτικός σχεδιασμός είναι περίπλοκος και πως όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά.
 
 
 
sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: