ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.08

"ΤΟ ΑΔΙΚΟΝ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ."

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΜΠΑΓΙΑ

Αξιότιμε κ.Εισαγγελεύ.
Και εγώ με την σειρά μου,ένας ταπεινός θνητός , γνήσιος πατριώτης και αγωνιστής - χωρίς να περιαυτολογώ - σας συγχαίρω για την αναμενόμενη έκβασιν της παραπομπής σας ενώπιον του 7μελούς Πειθαρχικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου,"σκαμπίλι ηχηρό" για τους πρωτεργάτες της ανήκουστης αυτής δίωξής σας.

Εγώ στην θέση τους,το λιγότερο που θα είχα κάνει,θα είχα παραιτηθεί του αξιώματός μου.
Είμαι περίεργος - και περιμένω φυσικά - να δω πως θα αντιδράσουν.[ ΝΑΙ κ.κ. Χατζηγάκη και Σανιδά.
Περιμένω να διαβάσω έστω και μίαν "συγγνώμη" σας,μέσω των Μ.Μ.Ε.,πρός τον κ.Μπάγια απευθυνόμενη,αποδεικνύοντας σε όλους εμάς,ότι όπως ξέρετε να κερδίζετε,άλλο τόσο ξέρετε και να "χάνετε."]

Ιδιαίτερα εσείς κ.Αντιεισαγγελέα του Α.Π. Κονταξή Δημήτριε,που τολμήσατε και υψώσατε το ανάστημά σας έναντι ενός άμεμπτου συναδέλφου σας.Το ίδιο έγκλημα είχατε διαπράξει και εις βάρος ενός έντιμου πατριώτη,εν έτει 1979,που τιμά τα παντελόνια που φορεί,που διέσωσε το καταρρακωμένο κύρος της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας,με τις αποκαλύψεις του για τις "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ."

Τον διώξατε και αυτόν,γιατί ,όπως και ο κ.Μπάγιας, όρθωσε το ανάστημά του και κατήγγειλε αδικοπραξίες δεκάδων δικαστών,εισαγγελέων,δικηγόρων κ.λ.π. Κατευθυνόμενος από τον Προιστάμενόν σας του Α.Π. και τότε,όπως συνέβη και τώρα με την περίπτωσιν του Προέδρου της Ενωσης Δικαστών Ελλάδος. Ατυχώς αξιότιμε κ.Πρόεδρε της Ε.Ε.Ε.,απεδείχθη περίτρανα ότι η Δικαιοσύνη ειναι κατευθυνόμενη.
Κρατείστε γερά το τιμόνι της, εσείς,η "ελπίδα του Εθνους." Ξεχωρίσετε τα ερίφια από τους αμνούς και τολμήστε να τιμωρηθούν όλοι οι παρανομήσαντες συνάδελφοί σας,ως και οι εξ ίσου συνυπεύθυνοι "μεγαλο - δικηγόροι",που έχουν εκτεθεί και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να εκτίθενται στα μάτια μας,στα μάτια του Ελληνικού Λαού,που τους τελευταίους μήνες,ακούμε,διαβάζουμε,βλέπουμε,τις δεκάδες σκάνδαλα Πολιτικών,Δικαστικών,Μεγαλοδικηγόρων,Αστυνομικών,Δημοσιογράφων,εκδοτών,μεγαλοεπιχειρηματιών κ.λ.π. Τολμήστε την κάθαρσιν και την σωστήν απονομήν Δικαιοσύνης προς όλους. Επώνυμους και Ανώνυμους. Πλούσιους και πτωχούς.

Με άπειρο σεβασμό και εκτίμηση
Ιωάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: