ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.08

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ SIEMENS

Αφού η κυβέρνηση συμπεριφέρεται άβουλα ..οι πολίτες πήραν την πρωτοβουλία να σώσουν την αξιοπρέπεια του κράτους
Σχέδιο Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων απέστειλε ο δικηγόρος Αθηνών Χάρης Οικονομόπουλος με e-mail στα 5 πολιτικά κόμματα που έχουν εκπροσώπηση στη Βουλή καθώς επίσης και στα 300 μέλη της για τυχόν σχόλια ή παρατηρήσεις τους πριν τη δημόσια πρόσκληση για την υπογραφή του, μετά την κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Το συνοδευτικό μήνυμα με το οποίο απεστάλη είναι το ακόλουθο:"Αξιότιμες κυρίες και κύριοι Βουλευτές

Λαμβάνω την τιμή να
σας γνωστοποιήσω αίτηση πολιτών, που θα κατατεθεί τις προσεχείς ημέρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών κατά των εταιρειών Siemens AG και Siemens A.E. Οι πολίτες αυτοί, τους οποίους εκπροσωπώ, με την κίνησή τους αυτή απαιτούν την δημοσιοποίηση από τις παραπάνω εταιρείες όλων των αποδεικτικών στοιχείων που υπάρχουν και αφορούν παράνομες χρηματοδοτήσεις
κομμάτων και πολιτικών στην Ελλάδα.Με την ευκαιρία επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι, όπως στην 19η παράγραφο της συνημμένης αιτήσεως αναφέρεται:
"...έχουμε έννομο συμφέρον ως Έλληνες πολίτες να περιορίσουμε, δια της πλήρους πληροφορήσεως, την συλλογική απαξίωση και ισοπέδωση των κομμάτων ως συνταγματικά κατ΄άρθρο 29, παρ, 1 Σ. κατοχυρωμένων θεσμικών σχηματισμών, «...η οργάνωση και η δράση των οποίων οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος ...», εξακριβώνοντας τις παραβατικές δραστηριότητες συγκεκριμένων προσώπων οι οποίες σήμερα, σύμφωνα με όλες τις δημοσιοποιούμενες μετρήσεις της κοινής γνώμης, χαρακτηρίζουν και απαξιώνουν συλλήβδην το σύνολο των κομμάτων και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, δημιουργώντας προυποθέσεις ευκαιριών ουσιαστικής εκτροπής του πολιτεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: