ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.08

Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ Κας ΤΣΑΚΑΛΟΥ



Γράφει η:ΜΑΙΡΗ ΜΠΕΝΕΑ

Οπως προκύπτει από την τρίτη κατάθεση που έδωσε στις 9 Ιουνίου η γραμματέας του πρώην ισχυρού άνδρα της ελληνικής εταιρείας Μιχάλη Χριστοφοράκου, Αικατερίνη Τσακάλου (κατάθεση που είχε κρατηθεί μυστική ακόμη και από τους συνηγόρους της υπόθεσης), ο κ. Αθανασίου ρώτησε τη μάρτυρα εάν οι «παροχές... δόθηκαν επ ανταλλάγματι» και συγκεκριμένα, προκειμένου η Siemens να αναλάβει διάφορα έργα του Δημοσίου. Επίσης αν όλα αυτά έχουν κάποια σχέση με τα «μαύρα ταμεία» της υπόθεσης του σκανδάλου της Siemens».

Ρωτάει ο κ. Αθανασίου τη μάρτυρα Τσακάλου:
«Γνωρίζετε εάν οι παροχές οικοσκευών προς τον κ. Α. Τσοχατζόπουλο (τέως υπουργό), τη θυγατέρα του υπουργού κ. Τσοχατζόπουλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, τη κ. Θεοδώρα Μπακογιάννη (βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας) (σ.σ.: τη χρονική περίοδο που αφορούσαν οι «παροχές» τότε δεν ήταν ακόμη υπουργός) και την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη (σύζυγο του τότε βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη), καθώς και η χορηγία ύψους 15.000 ευρώ προς τη Νεολαία του ΠΑΣΟΚ, δόθηκαν επ ανταλλάγματι και συγκεκριμένα, προκειμένου η Siemens να αναλάβει διάφορα έργα του Δημοσίου; Επίσης, αν όλα αυτά έχουν κάποια σχέση με τα "μαύρα ταμεία" της υπόθεσης του σκανδάλου της Siemens;».
Και η μάρτυρας απαντάει: «Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω».
Να σημειωθεί ότι ο προϊστάμενος λογιστηρίου της Siemens, που όπως και η κ. Τσακάλου έχει μπει σε πρόγραμμα αμνηστίας, είχε πει καταθέτοντας στον κ. Αθανασίου ότι, όταν παραιτήθηκε ο κ. Χριστοφοράκος, η ιδιαιτέρα του κ. Τσακάλου, του είχε παραδώσει επτά κλασέρ που περιείχαν έξοδα του κ. Χριστοφοράκου (έξοδα παραστάσεων, έξοδα ταξιδιών, διαμονής σε ξενοδοχεία κ.λπ.).
Στα έγγραφα αυτά περιλαμβάνονταν και όλα τα σχετικά για τον minister...

Δεν υπάρχουν σχόλια: