ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.08

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!



Το ΛΗΜΕΡΙ σήμερα 6/6/2008 κλείνει ένα μήνα από την ύπαρξη του στον χώρο της bloggοσφαιρας



Με το κλείσιμο ενός μηνός στο χώρο θα αδράξουμε της ευκαιρίας να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας ευχαριστήρια σε σας τους επισκέπτες της σελίδας μας που με την επισκεψημότητα σας μας δίνατε την δύναμη να υπερνικήσουμε τον "χρόνο" που για μας λόγο... επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν ο εχθρός αλλά .... και την "γκρίνια" από τις οικογένειες μας λόγω παραμέλησης των …κάποιες φορές.



Ιδιαίτερα νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους και ιδιαίτερα γνωστούς Bloggers του χώρου .. http://press-gr.blogspot.com/ , http://troktiko.blogspot.com/, http://parapolitiki.blogspot.com/, http://taxalia.blogspot.com/ http://makelio.blogspot.com/, http://citypress-gr.blogspot.com/ http://ventetta.blogspot.com/ http://thorivox.blogspot.com/ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/ …-η σειρά είναι τυχαία… και αν ξεχάσαμε κάποιον ας μας συγχωρέσει-…. των οποίων η βοήθεια ήταν αμέριστη αλλά και καθοριστική στην όποια διάδοση έτυχε το blog g μας.


Επίσης ευχαριστούμε όλους εκείνους που μέσω του email μας , μας έδωσαν «θέματα» για ανάρτηση στην σελίδα μας.

Πέραν των ευχαριστηρίων θα θέλαμε να παραθέσουμε και τις «υποκειμενικές» μας "σημειώσεις" για αυτήν την μικρή εμπειρία που είχαμε στο χώρο.
Ο σκοπός μας για την δημιουργία της σελίδας μας δεν ήταν μόνο να προκαλέσουμε μια δημόσια «αναγνώριση» από της βιωμένες «υποκειμενικά» παραδοχές μας μέσω
«θεμάτων» που προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου , αλλά ως πρώην αναγνώστες blogg -πριν την δημιουργία του ΛΗΜΕΡΙΟΥ- αναζητούσαμε τον διάλογο μέσω των αναρτημένων σχολίων σε κάθε θεματική ανάρτηση από διάφορους bloggers. Αυτή ήταν και η αφορμή- σκέψη να δημιουργήσουμε μια δικιά μας σελίδα , μια σελίδα που θα ικανοποιούσε την «δίψα» για διάλογο. Δυστυχώς αυτό δεν επετεύχθη….. προφανώς επειδή ίσως τα θέματα μας να μην προκαλούσαν λόγο αντιγνωμίας στους αναγνώστες - επισκέπτες της σελίδας μας. Ευελπιστούμε στην πορεία... ίσος... αυτό να το καταφέρουμε!



ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ........ ΝΑ «ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΛΗΜΕΡΙ»








Δεν υπάρχουν σχόλια: