ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.08

Η ΧΑΝΘ....... ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ?


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Η ΧΑΝΘ είναι μία οργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα , χριστιανική αδελφότης , αναφέρεται στα διακριτικά του τίτλου της . Ως τέτοια έχει καταξιωθεί στην κοινωνία , έχει αντιμετωπισθεί από το Ελληνικό Δημόσιο , τους Έλληνες της διασποράς αλλά και από τον Έλληνα φορολογούμενο.Θυμόμαστε οι παλαιότεροι εκείνο τον ΑΘΛΗΤΉ , τον Ηλία , ο οποίος με το πούλμαν πήγαινε στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και μετέφερε δωρεάν τα παιδιά για να αθληθούν στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ. Σήμερα όμως στα συμβούλια τρύπωσαν , μουράτοι , δημοσιοσχετίστες και μετέτρεψαν π.χ. τις παιδικές κατασκηνώσεις σε παράρτημα των κολεγίων... , και για να πιάσεις σειρά εγγραφής πρέπει πέρα από κάθε αξιοπρέπεια να στηθείς στην ουρά από τα άγρια ξημερώματα.Εκεί στους διαδρόμους θα δεις κυρίες που οι τσάντες τους μόνο ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ , από τους πλέον ακριβούς οίκους , και οι συζητήσεις από την πολύ γκλαμουριά σου προκαλούν αναλγησία . ΚΑΙ πάλι όμως η σειρά δεν τηρείται αλλά ο έχων την πρόσβαση προηγείται.Το βασικό όμως αυτού του κλίματος που δημιουργήθηκε είναι ότι αποκλείονται και αυτό είναι το χειρότερο τα παιδιά των ταμείων των εργαζομένων διότι οι μουράτοι γνώστες των οικονομικών , επικαλούνται το νόμο της αγοράς περί προσφοράς ζήτησης και έτσι θεωρούν φυσικό να προτιμούνται οι άμεσα πληρώνοντες είτε μέσω των καλών ταμείων είτε ιδιωτικά, ξεχνώντας τα περί κοινωνικού χαρακτήρα.Στα συμβούλια συμμετέχουν και άνθρωποι που ήταν στα νειάτα τους σε κάποιους δημοκρατικούς χώρους... Που ήσουν νειότη πούδειχνες πως θα γινόμουν άλλος όπως λέει και ο ποιητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: