ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.08

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!......ΟΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ "ΟΝΟΥ" ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ


Και μη χειρότερα!! ,η αύξηση της τιμής της βενζίνης παρέσυρε σε ανοδική τροχιά και τις τιμές των γαϊδουριών, αφού σύμφωνα με τους κατοίκους του βουλγαρικού χωριού Μποσούλια, κοντά στο Πάζαρτζικ, διπλασιάστηκε η τιμή αγοράς τους.
Η τιμή για ένα καλό γαϊδούρι έχει εκτοξευτεί στα 1.000 λέβα (περίπου 500 ευρώ) από 500 λέβα που ήταν πριν από λίγο καιρό.
Βάσει, μάλιστα, όσων αναφέρονται στην ιστοσελίδα του «Sofia News Agency», τα γαϊδούρια έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ό,τι τα άλογα, αφού έχουν μεγαλύτερη αντοχή, δουλεύουν περισσότερο και … τρώνε λιγότερο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μόνη μου ελπίδα....

Να πάει η βενζίνη στά 2.50 € το λίτρο, να κάτσουν σπίτι τους οι βαμμένες ξανθιές (πλήν ρίζας - άβαφη !), να πάει μέ τά πόδια τό χοντρόκωλο κολόπαιδο στο σχολείο τής γειτονιάς του και να πάψει να πηγαινοέρχεται Μελίσσια - Πειραιάς με το 4 χ 4 ο "Σύμβουλος Επιχειρήσεων ..."