ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.08

Επαφές Μάθιου Νίμιτς στη Νέα Υόρκη για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ


Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου ο κ. Νίμιτς θα έχει συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας, Αδαμάντιο Βασιλάκη.
Σκοπός αυτών των συναντήσεων είναι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «να κρατήσουμε τις συνεδριάσεις εργασίας επικεντρωμένες σε στοιχεία μιας πιθανής συμφωνίας».
Επί της ουσίας, οι δύο πλευρές αναμένεται να καταθέσουν τις παρατηρήσεις τους επί του τελευταίου πλαισίου ιδεών του κ. Νίμιτς.
Δεν αναμένεται να υπάρξει κοινή συνάντηση ή ανακοινωθέν.

Στα Σκόπια, συναντήσεις με την ηγεσία της χώρας είχε αντιπροσωπεία της Διτικοευρωπαϊκής Ένωσης, από ελληνικής πλευράς συμμετείχε το μέλος στη Συνέλευση της Δυτικοευρωπαϊκής Ένωσης και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας της Συνέλευσης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος έκανε αναφορά «οι διαφορές ήταν εμφανείς μεταξύ του μετριοπαθούς Τσερβένκοφσκι και του αδιάλλακτου Γκρούεφσκι. Αυτός όμως, που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν ο Μιλόσοσκι», ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «οι Έλληνες πολιτικοί δημιουργούν προβλήματα εθνικισμού για να γλιτώσουν από τα σκάνδαλα» και έθεσε θέμα τουρκικής, σλαβομακεδονικής και αλβανικής μειονότητας στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: