ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.08

ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΟΥΔΙ



Ο κ. Θανάσης Αγγέλου, μέλος της Επιτροπής Αγώνα, στην περιοχή του Γουδή δηλώνει ότι έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια ένα όργιο αυθαιρεσίας που ξεκίνησε με την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Μπάντμιντον και την παραχώρηση στην κοινοπραξία των ιδιωτών που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση του χώρου από τα Ολυμπιακά Ακίνητα επιπλέον 20 στρεμμάτων, στα οποία προβλέπονται νέες εμπορικές και ψυχαγωγικές χρήσεις.

Σαν να μην έφτανε αυτό το με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Βουλή από τα υπουργεία Εσωτερικών, Οικονομίας, ΠΕΧΩΔΕ και Πολιτισμού επιχειρείται νέα προσπάθεια τεμαχισμού της ελεύθερης έκτασης των 965 στρεμμάτων που βρίσκονται στην περιοχή (και βάσει της μελέτης θα αποτελούσαν τον κεντρικό πυρήνα του πάρκου), με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι σχεδιασμοί του υπουργείου Δημόσιας Τάξης για τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου της Αστυνομίας.
Με το νέο σχέδιο προβλέπεται η ανέγερση κτιριακών μεγαθηρίων συνολικού εμβαδόν 43.000 τ.μ., στα οποία εκτός από πολιτιστικό κέντρο προγραμματίζεται η κατασκευή γκαράζ, ελικοδρόμιο και δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας μέσα σε χώρο που στο παρελθόν είχε χαρακτηριστεί κοινόχρηστο πράσινο.

ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ....... ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΊΩΝ .

ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ .... ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΏΚΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: