ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.08

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ

Με αφορμή την χθεσινή Βουλή ...και την πρόταση Παπανδρέου (μέσω της επιστολής του προς τον Πρωθυπουργό) η οποία - αναμενόμενο- έπεσε στο κενό αφού αποσαφηνίστηκε από το Προκόπη Παυλόπουλο ,"ότι η κυβέρνηση δεν έχει την πρόθεση να κάνει δεκτό το αίτημα για σύγκληση της ολομέλειας καθώς και της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας αλλά ούτε και εξεταστικής επιτροπής". αλλά και της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ ,για αλλαγή του "νόμου περί ευθύνης Υπουργών" ......

απογοητεύτηκα!!!!


Αναμοχλεύοντας την μνήμη μου και φέρνοντας αυτές αλλά και όλες τις άλλες «ανεξάρτητες» Θεσμικές αρχές που κατά καιρούς έχουν θεσπιστεί για τον έλεγχο επίδοξων εκμεταλλευτών της εξουσίας , από όπου και αν αυτή προέρχεται , ως πολίτης αυτής της χώρας ντρέπομαι.


Ντρέπομαι που ανήκω σε μια χώρα που οι λειτουργοί της , χρειάζονται την «πίπτουσα ράβδο» για να κάνουν πράξη τον «όρκο» τους στο όνομα των νόμων και του λαού.

Ακόμη περισσότερο δε εξίσταμαι όταν όλες οι «αρχές» χρησιμοποιούνται ως το «μέσο» υποκειμενικών ετυμολογικών ερμηνειών κατά το δοκούν των ερμηνευόντων.


Όταν ο «θεσμός» χρησιμοποιείται ως μέσω χλευασμού για μας ….τον λαό, όταν ο «νόμος» τυγχάνει «ερμηνειών» ειδικά από τους κρατούντες λες και η τύχη του λαού είναι κρεμασμένη από την «απόφαση» ενός τυπικού δικαστηρίου που έχει να αποφασίσει μέσω νόμων και δικηγορίστικων «τερτιπιών», όταν η «εκτιμώμενη άποψη» υπερισχύει του γενικού συμφέροντος, όταν η χώρα και ο λαός περνούν συνειδητά σε δεύτερη μοίρα στο όνομα του πολιτικού κέρδους, όταν οι «αξίες» επισκιάζονται από το κενό νόημα που δίνουν οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες, όταν η πολιτική σκακιέρα έχει διαμορφωθεί σε ρωμαϊκή αρένα μόνο για την επιβίωση των πολιτικών στην εξουσία και όχι για την ανάδειξης του συμφέροντος της χώρας και των πολιτών…….


Τότε είναι ανοσιούργημα να επικαλούμαστε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ως την υπέρτατη αξία !!!!!!! αφού η διάθεση ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ από τους επαγγελματίες πολιτικούς είναι ανύπαρκτη!!!!!!!


Ο

ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: