ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.10.08

ΑΠΟ 12800 "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ" ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ .....ΠΙΣΩ!!!!!!!


Οι πυρόπληκτοι του Νομού Ηλείας μέσα στα τόσα προβλήματα που έχουν να διαχειριστούν αφού οι πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 τους ξεκλήρισαν, καλούνται ΤΩΡΑ να επιστρέψουν τα χρήματα που τους δόθηκαν "......για την ανακούφιση τους...." όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός την εποχή εκείνη.


Ο Νομάρχης Ηλείας δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή του ALPHA και στον Νίκο Μάνεση ότι η Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου έχει αποστείλει 12800 κλήσεις σε "ανακουφισμένους" του νομού του και στις οποίες ζητά την επιστροφή των χρημάτων που τους δόθηκαν ή δε αλλιώς θα προβεί σε κατασχέσεις.


Κατά την Υ.Δ.Ε. οι 12800 δεν αποτελούν τον "χαρακτηρισμό" του "πυρόπληκτου" και αυτό οφείλετε στην ασυνεννοησία των Υπηρεσιών όπως δήλωσε και ο Νομάρχης Ηλεία.

Οι 128οο κατά τον Νομάρχη είναι πραγματικά δικαιούχοι και δηλώνει ότι ο ίδιος έχει ενημερώσει το Υπουργείο Οικονομικών για το ανάλγητο των γραφειοκρατικών διαδικασιών που καταστούν για άλλη μια φορά τους συμπολίτες του προβληματισμένους για το ίδιο το κράτος που τους εμπαίζει.
ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΕΙΡΕ 42% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.......... ΤΟΥΣ .......ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ........ ΓΙΑΤΙ;;;;; .........
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ "ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ" ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ?????????
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΎΣ ΑΦΟΥ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ "ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ"!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: