ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.08

Οι Κινέζοι χτυπούν με κατασκοπεία στο skype

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!!!!! ΤΙ ΛΕΤΕ!!!!

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τελευταία, γύρω από το θέμα ότι οι Κινέζικες αρχές κατασκοπεύουν συνομιλίες, στο γνωστό σε όλους μας, skype.


Την αρχική ανακάλυψη έκανε μια Καναδέζικη μη κυβερνητική οργάνωση. Η οργάνωση, που ονομάζεται Citizen Lab, εντόπισε μια βάση δεδομένων με χιλιάδες πολιτικά στοιχεία και προσωπικά δεδομένα χρηστών, τα οποία οι κινέζικες αρχές είχαν μπλοκάρει.


Παρότι η διαδικτυακή υπηρεσία του Skype τόνισε πως η πολιτική της προβλέπει φιλτράρισμα δεδομένων από Κινέζους εταίρους της, αυτή βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για τυχόν παραβιάσεις ή κλέψιμο δεδομένων από την ιστοσελίδα της.


Επιπλέον, η εν λόγω καναδέζικη εταιρία, ανακάλυψε μετά από πιο διεξοδικό ψάξιμο, πως οι κινέζικες αρχές είχαν ένα τεράστιο σύστημα παρακολούθησης. Το σύστημα παρακολούθησης κατέγραφε όποιες συνομιλίες θεωρούσε σοβαρές αλλά και αρχεία που αποστέλλονταν από χρήστη σε χρήστη και αποθήκευε τα μηνύματα μέχρι να εξετάζονταν.


Συνολικά η βάση δεδομένων συγκέντρωσε πάνω από 200.000 μηνύματα και βιντεοκλήσεις, τα οποία περιείχαν φράσεις όπως «Θιβέτ», «τρομοκρατία» αλλά και «πόλεμος».


Ερευνητές του Citizen Lab, υποστηρίζουν πως στα αρχεία αυτά έχει πρόσβαση όποιος θέλει και πως θα μπορούσε μόνο με το όνομα ενός χρήστη να βρεθούν χιλιάδες πληροφορίες για αυτόν, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεται δηλαδή πως αυτή η βάση δεδομένων ισχύει και για την ελληνική έκδοση του skype άρα συνεπώς και με εμάς?

Unknown είπε...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ "ΠΡΟΣΒΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ..ΚΑΙ ΕΜΑΣ....ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΕΣΗ" ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ...ΚΑΙ ΤΟ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ",,,ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΥΛΟ....