ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.10.08

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΕΞΙΑ»


Γράφει ο Αντίμαχος

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.


Είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς ότι η σημερινή στασιμότητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής παραμένει ίδια όπως στην δεκαετία του 80. Διακατέχεται από την ίδια νοοτροπία παραγωγής επιχειρημάτων και είναι εγκλωβισμένη στην μικροπολιτική αλλά και στον έκδηλο πολιτικό τυχοδιωκτισμό.


Πολύ φοβάμαι ότι με αυτήν την νοοτροπία των πολιτικών που πηγάζει από τα ίδια κολλημένα στο παρελθόν πολιτικάντικα γονίδια της πολιτικής σκέψης, θα είναι ίδια και στο διηνεκές.

Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου επανέφερε αλλά και αποκάλυψε την "ερωτική" διάθεση των "άκρων" του κοινοβουλίου.

Για άλλη μια φορά οι αποκαλούμενοι "αριστεροί" της παράταξη του ΚΚΕ ....και έχοντας κατ αυτούς., οι μοναδικοί να φέρουν το χρίσμα αλλά και το προνόμιο για "αγώνες"..... , έδωσαν για άλλη μια φορά το "ερωτικό τους ραντεβού" με την "δεξιά" . Η αλήθεια είναι, ότι τους διακρίνει η τυπικότητα να το τηρούν αδιάλειπτα μέσα στην παράταξη τους και στην ιστορία. Έχουν μείνει αξέχαστα τα "επαναστατικά" τους συνθήματα ....."ΤΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ ΤΙ ΠΑΠΑΓΟΣ" ...."ΤΑΝΚΣ Ή ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ".....όσο και ταστημένα δικαστήρια ............"ΒΡΩΜΙΚΟ 89" ........και ΤΩΡΑ .....διαφοροποιούνται εν μέσω αυτού του Αγίου Σκανδάλου δηλώνοντας ότι είναι υπέρ της "εξεταστικής επιτροπής" ,κάνοντας πλάτες στην κυβέρνηση Καραμανλή και δίνοντας της το άλλοθι για την παραγραφή τον Ιούνιο του 2οο9 τυχών πολιτικών ευθυνών που ανιχνευθούν, αν στο μεταξύ δεν έχουν προκηρυχθεί εκλογές ,που τότε παραγράφονται άμεσα . Η θέση και η επιδίωξη του ΚΚΕ αποτελεί όρο και διάθεση συγκάλυψης, και της μη απόδοσης ποινικών ευθυνών, σε πρόσωπα που διέπραξαν ανομήματα . Αλλά Αυτούς τους ξέρουμε ...ακόμη και στο κομματικό τους λεξιλόγιο φαίνεται ο αναχρονισμός τους.

ΟΙ "προοδευτικοί" όμως του ΣΥΡΙΖΑ με τις " εναλλακτικές τους προτάσεις"πάλι χρησιμοποίησαν την Σολομώντια πολιτική για να δικαιολογήσουν τον άκριτο τυχοδιωκτισμό τους. Σκοπός τους φυσικά είναι το ΠΑΣΟΚ και μόνον αυτό.... Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Άγιο Σκάνδαλο είναι εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου από το έτος 1998 στην ουσία και μετά. Αν και ξέρει ότι τα τυχών αδικήματα που θα βγουν στον αέρα έχουν παραγραφεί, παρ όλα αυτά το επιζητά , με σκοπό τι άλλο , από την εκμετάλλευση των τυχών εμπλεκομένων "πράσινων" που θα ανιχνευθουν για να δρέψει δάφνες στο κυνήγι των ψήφων, δεδομένου ότι το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τείνει να γίνει μονοψήφιο. Ο"πράσινος" χώρος είναι αυτό που ενδιαφέρει τον ΣΥΡΙΖΑ...γιατί μόνον εκεί έχει τις ελπίδες του να αλιεύσει ψήφους. Η σπήλωση του ΠΑΣΟΚ έστω και από το παρελθόν όταν ήταν κυβέρνηση είναι μέσον για εκμετάλευση και παράθεση επιχειρημάτων .


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ & ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 ΞΑΝΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΆΚΙ ΤΟΥΣ .....
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ.


Ο ΜΕΣΑΊΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: